Milyen volt szilveszterkor (vagy karácsonykor) szülni?
Nagyon ritka a kiírás napján spontán született baba. 1-2 nap ide-oda, de még az is lehet, hogy 1-2 hét ide vagy oda.
Én január elején szültem, igaz nem ünnepkor, de teljesen rendben volt minden.
Én ünnepekkor járkáltam naponta ctg-re, de az sem volt vészes.
Én ugyan nem az említett alkalmakkor szültem, hanem december 6-án, Mikuláskor.
Már bent feküdtem 1 hete túlhordás miatt. A nagyobbik gyerkőc meg otthon apával. Nem volt igazi mikulásnapja:(
Én meg aznap vacsorára kaptam egy kis mikulást a kórházi kajához.
Szilveszterkor még az első gyerekkel feküdtem kórházban. 30 hetesen vesegörcs miatt kerültem a belgyógyászatra. Éjfélkor az idős nénikkel koccintottunk. Ők voltak a szobatársaim.
Plusz nem sokkal később az ügyeletes doki és az ápolónők is bejöttek boldog új évet kívánni.
Szia! Én tavaly dec.31-re voltam kiírva. Mi is azon szórakoztunk hogy hátha a mi fiunk lesz 2010 első babája:)
Viszont dec 16-án elment a nyákdugóm, 17-én mentünk az utolsó vizitre a dokimhoz, és akkor már nyitva voltam 1 ujjnyira. A vizsgálattól este megindult a szülés, úgyhogy dec 18-án reggel 9re meg is lett a fiam:)
Arra nem merném rátenni a nyakamat, hogyha nincs előttünk a karácsony, akkor nem vizsgált volna-e finomabban a doki... dec.21-én jöttünk ki a kórházból, aznapra 16!! tervzett szülés volt...
Szerintem nem nagyon akarnak berohangálni a fogadott dokik karácsonykor és szilveszterkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!