Csúnya az, ha valaki csontos?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem szép látvány ha valakinek kiállnak a csontjai?
Például a térdén, vagy nagyon csúcsos a válla, vagy a nyakán már bemélyedések vannak, a könyöke is csúcsos, hegyes, stb.
Valamilyen szinten itt ott mindenkinek kiállnak szerintem, de egy nagyon vékony lánynak még jobban látszódnak ezek.
2009. júl. 25. 20:32
21/22 anonim válasza:
Sztem nem is vagy szép ha még be se vállalod az arcod
22/22 anonim válasza:
Valószínűleg csúnya vagy, és dagadt. Csak nem akarod felvállalni :) Ja, és szánalmas is, de ezt az előbbiekkel ellentétben láthatjuk, mivel véleményt kérsz ki, de miután nem olyat kaptál, amilyet vártál, már ki vagy akadva. Valószínűleg azok a lányok szebbek nálad, és nem hinném, hogy ugyan olyan vékony lennél mint ők, csak jobb hátsód és melleid lennének, mint nekik, mert akkor jogosan értetlenkedhetnél. Ha meg tényleg elítéled azt, hogy ők mekkora rb@ncok, akkor ne sírj azon, h téged nem tolnak 6an egy partiban, majd csak lesz egy szemüveges pattanásos kis kocka, aki beléd szeret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!