Csúnya az, ha valaki csontos?
Úgy értem hogy nem szép látvány ha valakinek kiállnak a csontjai?
Például a térdén, vagy nagyon csúcsos a válla, vagy a nyakán már bemélyedések vannak, a könyöke is csúcsos, hegyes, stb.
Valamilyen szinten itt ott mindenkinek kiállnak szerintem, de egy nagyon vékony lánynak még jobban látszódnak ezek.
Nem én vagyok vékony, csak kíváncsi vagyok :D
De most nem is a vékony lányokról van szó, hanem a kifejezetten csontos lányokról :)))
:)
Én sem értem mit szeretnek a pasik ezeken a csajokon...rajtam van mit fogni és mégis a csontos ismerőseim csak úgy vonzzák magához a pasikat o.O
annyira sejtettem h errpől van szó :D h egy husosabb lány enyhe felháborodással keresi a választ arra h mért a vékonyabb barátnői jönnek be a pasiknak :D
nos, tudod, csontos és csontos között is van különbség. lehet szexin csontos lenni, amikor a csaj formás, és ami kiáll neki, azsem arra engedi következtetni a pasit, h ez anorex. minimális csontozat a csajon, az pl sztem kifejezettem szexi. pl egy finom kulccsont vonás, vagyegy enyhe medencecsont kidudorodás ami még talán formát is ad annak a résznek....ez mind forma kérdése. lehet vki husosan is formás, és lehet vki vékonyan is formás. vékony és vékoyn között is rengeteg különbség van.
a forma a lényeg.
Kedves utolsó!
Nem is láttál még soha, nem vagyok húsos, vékony vagyok én is, de van nagyon szép formás fenekem és formás melleim is vannak, és nem állnak ki a csontjaim. Félreértettél ...
A másik pedig, hogy nem a kulcscsontról és a medence csontról beszélek, ahogy a kérdésem alatt látod ... a nyakán pl fordítsd oldalra a fejedet és érzed azt a csontot. Egy ilyen vékony lány felemeli a fejét és olyan feltűnően csúnya ........... vagy csak én gondolom ezt így ???
csak tudod nem a fenék és a mell a minden egy lányon. azért mert melled és feneked van, azmég nemjelenti azt h formás vagy.
vagy lehet h ők eccerűen szebbek, vagy kihívóbbak, vagy bármi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!