Csúnya az, ha valaki csontos?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem szép látvány ha valakinek kiállnak a csontjai?
Például a térdén, vagy nagyon csúcsos a válla, vagy a nyakán már bemélyedések vannak, a könyöke is csúcsos, hegyes, stb.
Valamilyen szinten itt ott mindenkinek kiállnak szerintem, de egy nagyon vékony lánynak még jobban látszódnak ezek.
2009. júl. 25. 20:32
12/22 anonim válasza:
nemértem a felháborodásod. ha te szebb vagy náluk, és erkölcsösebb, akkor mi a probléma? akkor mért foglalkozol velük? azoknak a pasiknak ők jönnek be. majd lesznek pasik akiknek meg te fogsz bejönni. embere válogatja.
21.31 és 21.53-as
13/22 anonim válasza:
Szerintem azert azokat a csajokat szeretik a pasik, mert a te stilusod taszit. Edesgeted az embereket, amig te iranyitod a beszelgetes fonalat, de aztan ha nemtetszik, egybol megmagyarazod. Talan ezert, es nem a segged miatt. En spec. az asszonyos noket szerettem, de a mostani baratnom igen vekony, es imadom, szal jo8 husikam:)
14/22 anonim válasza:
Ha tényleg szebb vagy, lássunk képet rólad meg a barátnőidről!
15/22 A kérdező kommentje:
Tudod mikor mutatok magamról képet, nem vagyok hülye hogy feltegyem magam egy ilyen szar oldalra, rájöttem hogy csak azok írnak ide akik unatkoznak. Nyomorékok vagytok ti és már a kérdést sem értitek idióták. na csá
2009. júl. 26. 11:03
16/22 anonim válasza:
Pl. te is azért írtál. Vicces vagy. xD
17/22 anonim válasza:
inkább legyen egy ronda de szerény barátnőm, nem olyan mint te
csumi :)
18/22 anonim válasza:
Ha nem mutatsz képet, akkor lehet nemis vagy olyan biztos benne, hogy szebb vagy náluk:D
19/22 A kérdező kommentje:
Nem fogom ilyen marháknak bizonygatni hogy szebb vagyok egy bizonyos csajnál bocsika :) nekem nem éri meg :)
2009. júl. 28. 20:25
20/22 anonim válasza:
Szóval akkor neked egy konkrét esetben kellett megerősítés? Jah, akkor miért nem ezt írtad? Minek ez a sok kertelés? Vszínűleg nem te kellettél, hanem a csontos csaj. Éljenek a csontos csajok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!