Fiuk ti hogy vagytok a lányok magasságával ti járnátok egy alacsony lánnyal de viszont szép és tetszik nekte de nem tul magas csak kb 150 cm?
én 185 centi vagyok 19éves
hát ez attól függ ,hogy a lány mennyire tetszik ha nagyon akkor valószínűleg igen de az is lényeges,hogy ne úgy nézzen ki mellettem mint 1 kislány.
nem baj, de van aki nem szereti ha túl alacsony kényelmi szempontokból, de nyilván az alacsony pasik nem colos csajt fognak választani, van olyan pasi aki csak 160-165 centi, annak a 168 centi magas lány is magas, de van akit nem zavar, viszont egy átlagosan magas pasi, inkább közepes termetű csajokat választja, az pedig a 165 cm, a 150-155 az nagyon alacsony, de sok csaj hord magassarkút és akkor már nem feltűnő, az ágyban pedig mindegy :) ha szerelmes vagy akkor meg főleg nem számít, a lényeg a legtöbb esetben, h a pasinál legyen csak alacsonyabb, van aki szereti a magas csajokat, mondjuk 175 centiseket, van akinek a 165 centi is kis manónak tűnik :)
az tény h alacsonyak azok olyan kis manók, a magas csajokban meg szeretik a modell alkatúakat, de az már nem csak magasság kérdése hanem alaké is. A magas csajoknál gyakoribb a hosszú comb, vagy a hosszú karcsú derék, meg feltűnőbbek ennyi. De lehet bombázó egy magas csaj is meg egy alacsonyabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!