Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha csak az alacsony lányok jönnek be? Főleg az ilyen 155-160cm körüliek.
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 18:17
2/11 anonim válasza:
nekem is. bár nem csak ők, de az alacsonyabbak előnyben vannak :)
3/11 anonim válasza:
dehogy gáz...nekem is azok jönnek be
4/11 anonim válasza:
nekem is. olyan kis cukimukik :D
5/11 A kérdező kommentje:
ma 18:53
Én is pont ezt szoktam mondani. :D
Egész nap tudnám szeretgetni őket. *-*
2012. máj. 9. 18:55
7/11 GyRoS válasza:
Az olyan csajok tök aranyosak :) nekem is inkább az olyanok jönnek be és 176 cm vagyok :D
8/11 anonim válasza:
nekem is azok jönnek be, nem is tudnék mit kezdeni egy magas lánnyal, pedig én sem vagyok alacsony, de számomra az alacsony nők a nőiesek
9/11 Csillagként válasza:
Elég érdekes ilyen kérdéseket olvasni 155 cm lányként úgy hogy az egyetemen minden pasit 165-177 centis csajokkal látok akik ráadásul 10cm magassarkúban mászkálnak...
10/11 MicreE válasza:
Kinek ne tetszene?:O :) Nekem az tetszik bennük, hogy a legtöbbje visel magassarkút és abban szépek. De isten igazán 165-177 cm tökéletese nekem. És igen általában aranyosak, de a magasabbak is :) Én hozzáteszem 190 cm vagyok.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!