Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony, alacsony fiúknak mennyi esélyük van a lányoknál? Van olyan lány vajon, akinek bejönnek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 20:09
1/9 anonim válasza:
Menjenek el gyúrni, és akkor majd jobban néznek ki, nagyobb lesz az önbizalmuk, és lesz esélyük a lányoknál.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy a srácnak milyen jelleme van, helyes-e, mozdulatai stb. De milyen magasságra gondolsz?
Frank Iero 163cm és mégis döglenek érte a csajok mert aranyos az a arca a viselkedése. (Meg mondjuk híres gitáros..)
Gyùrj kicsit, egyél többet! Meg kezdj bele valami sportba ami lehetöleg nem a sakk...!
3/9 anonim válasza:
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést?
4/9 anonim válasza:
Elfelejtetted odaírni, hogy "vékony, alacsony, cukimuki lányoknál"...
6/9 A kérdező kommentje:
A debreceni lányok beképzeltek, tőlük nem is várok semmit.
2012. máj. 6. 21:03
7/9 anonim válasza:
Emo-s vékony vagy sportos vékony?
8/9 A kérdező kommentje:
ma 00:52
165cm és 54kg az nem tudom minek számít.
De látttam már nálam sokkal vékonyabb alacsony fiatal srácokat, szóval tőlük valamivel több vagyok.
2012. máj. 7. 01:10
9/9 anonim válasza:
De miért nem mész gyúrni? Ez még mindig nem világos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!