Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha be kell sorolnod magad egy...

Ha be kell sorolnod magad egy kategóriába öltözködés szerint, akkor melyikbe tartozol?

Figyelt kérdés

1. cicababa (igényes, szexi, néha túlságosan kihívó)

2. nőies, de nem cicababa (pl. szexi farmer, magassarkú, stb)

3. elegáns (pl. kosztüm )

4. sportos (melegító, sportcipő)

5. emo (...)

6. goth (...)

7. turkálós (olcsó ruhák, nem divatos)

2009. júl. 23. 16:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
60%

én nem tartoznék sehova sem szerintem...

van pár olcsó cuccom, mert megtetszett a fazon, meg az ár:) de azok jól néznek ki, és nem turisak. Én nagyon imádom a csajos nyakkendőket, a cannabisos dolgokat, és a rózsaszínt. Szóval ez így elsőre elég bénán hangzik, meg ha elképzeled. De persze nem mindent egyszerre veszek fel. Nem vagyok zsibvásár. A hangulatomtól függ.

2009. júl. 23. 17:17
 12/32 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is vannak olcsó cuccaim(sőt szinte mind az),DE az a lényeg,hogy nekem tetszik és nőies,vagy sportos.

Szóval konkrétan a 2-es 4-es mellett akár a 7-es is igaz rám:)

harmadik válaszoló voltam:D

2009. júl. 23. 17:23
 13/32 A kérdező kommentje:
cicababák nincsenek? :(
2009. júl. 23. 18:01
 14/32 anonim ***** válasza:
52%
5. emo...
2009. júl. 23. 19:25
 15/32 anonim ***** válasza:
64%

4, 7

Bár melegítőt nem hordok, inkább farmer,sportcipő vagy papucs.

2009. júl. 23. 19:26
 16/32 anonim ***** válasza:
10%

1.

durván sokat vásárolok *-* és elég kihívo vagyok.... ajnos v nemsajnos, nemtudom:D de ma iss.... felvettem egy elég kicsi gatyát... egy magasabb cipőt.. meg egy ilyen pink selyem topet és 4 en szoilitottak le, 2 en meg kikiabáltak autokbolO_O... pedig nem szándékom annyira:D

2009. júl. 23. 19:56
 17/32 anonim ***** válasza:
59%

6. illik rám leginkább

De nem mindig nézek ki gothként, volt, hogy kicsit középkorias és mostani ruhákat és ékszereket kevertem, ettől kb modern kelta harcosnő hatást értem el :)

néha öltözök színes ruhákba is, pl török nadrágom is van, igaz nem gagyi butikos, hanem hastánckellék boltból való.

Van hogy sima farmer pólóban megyek valahová vagy totál elvontan öltözök, kissé hippisen talán...

Szóval nem 100%osan képviselek egy stílust. Inkább szeretek az átlagtól eltérően öltözni :)

21/L

2009. júl. 23. 20:46
 18/32 anonim ***** válasza:
8. csoport :D
2009. júl. 23. 20:51
 19/32 anonim ***** válasza:

Én "rapper": ami nálam annyit takar, hogy állandó csípő nadrág (nem látszik ki a bugyi), bőaljjal, sportcipő vagy papucs, és feszülős póló vagy trikó. Nyáron rövid farmernaci, trikó szerű felső.

23l

2009. júl. 23. 22:08
 20/32 anonim ***** válasza:
50%
Mikor milyen kedvem van... átlagban goth lány vagyok, fekete hosszú szoknya, csipkés fölső vagy egy szép fűző, de néha inkább rockeresen öltözök, szegecses gatya, fekete póló, néha pedig egyszerűen férfiként öltözöm, fekete ing, nadrág, csíkos nyakkendő. Nekem ez tetszik a legjobban, a környezetem meg ettől akad ki legjobban:D
2009. júl. 23. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!