Ha be kell sorolnod magad egy kategóriába öltözködés szerint, akkor melyikbe tartozol?
1. cicababa (igényes, szexi, néha túlságosan kihívó)
2. nőies, de nem cicababa (pl. szexi farmer, magassarkú, stb)
3. elegáns (pl. kosztüm )
4. sportos (melegító, sportcipő)
5. emo (...)
6. goth (...)
7. turkálós (olcsó ruhák, nem divatos)
7. de nem turkálóból szerzem a ruháimat mégis olcsó és egyáltalán nem divatos a ruhatáram:(((
persze változtatok most épp. van pár új ruhám amit kombinálok a mostaniakkal úgyhogy remélhetőleg hamarosan a 2.- ba fogok tartozni:))
ezek hülye kategóriák.
a turkálós ruhák például nem minden esetben szakadtak és divatjamúltak.
ööööö
nos,a 2 és a 4-es keveréke.Függ attól,hogy hova megyek.Egyébként szeretem a nőcis cuccokat,de van bennem egy kis sportos vonal is.Magassarkút ritkán hordok,inkább topánkát vagy papucsot,rossz időben sportcipő:)
14/L
Szerintem a felsorolásból még sokféle stílus kimaradt (punk [ennek is van még sok változata], rapper, scene, lolita, raszta, stb...), szerintem százféle stílust minimum össze lehetne még szedni a listába, de nem ez a lényeg... :)
Én az általad felsorolt 7 dologból egyet se tudtam választani ezért:
7+1: néha farmer (répától a lazábbakig mindenféle...), de gyakran hordok bő vászonnadrágot (zöld, barna és egyéb természetes színek), a felsőim 90%-a póló (de nem uniszex, hanem nőiesebb fazonú, de nem szeretem a nagyon kivágottakat), általában vicces feliratokkal, vagy valamilyen deszkásmárka (pl. Vans), néhány pólóm mintáját én terveztem, mert a boltiak nekem túl kommerszek. Aztán... nyáron: Teva szandál: (ilyesmi [link] ősz-tavasz: deszkáscipő (van 3 db: 2 db Vans és egy fehér DC), tél: bordó Dr. Martens
sokféle karkötőt hordok, a legtöbbet én csináltam, csomózással.
Szeretem a raszta cuccokat is (piros-sárga-zöld), karkötőim között is sok ilyen van, meg fekete-fehér kockás "ska", meg különböző feliratosak...
És a vicces fülbevalókért megőrülök (dobókoka, zipzár, legó, stb.) :-)
Rasztának lenni életsítlus is, legalábbis szerintem. Ha valaki rasztafariánus vallású, az eléggé rányomja a bélyegét az öltözködésére is (Ismered pl a Bahia nevű boltot Győrben? egyszer látogasd meg, majd meglátod :)
Továbbá sportos és sportos között is óriási különbségek vannak... Pl teljesen máshogy néz ki egy full Nike-ba és egy full Vans-be öltözött ember :)
Loliták: a fekete cuccos csaj pedig Goth-lolita, tehát sokféle stílius között vannak átmenetek... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!