Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha be kell sorolnod magad egy...

Ha be kell sorolnod magad egy kategóriába öltözködés szerint, akkor melyikbe tartozol?

Figyelt kérdés

1. cicababa (igényes, szexi, néha túlságosan kihívó)

2. nőies, de nem cicababa (pl. szexi farmer, magassarkú, stb)

3. elegáns (pl. kosztüm )

4. sportos (melegító, sportcipő)

5. emo (...)

6. goth (...)

7. turkálós (olcsó ruhák, nem divatos)

2009. júl. 23. 16:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%

7. de nem turkálóból szerzem a ruháimat mégis olcsó és egyáltalán nem divatos a ruhatáram:(((

persze változtatok most épp. van pár új ruhám amit kombinálok a mostaniakkal úgyhogy remélhetőleg hamarosan a 2.- ba fogok tartozni:))

2009. júl. 23. 16:51
 2/32 anonim ***** válasza:
69%

ezek hülye kategóriák.

a turkálós ruhák például nem minden esetben szakadtak és divatjamúltak.

3/32 anonim ***** válasza:
79%

ööööö

nos,a 2 és a 4-es keveréke.Függ attól,hogy hova megyek.Egyébként szeretem a nőcis cuccokat,de van bennem egy kis sportos vonal is.Magassarkút ritkán hordok,inkább topánkát vagy papucsot,rossz időben sportcipő:)

14/L

4/32 anonim ***** válasza:
69%

detto első válaszoló

13/l

2009. júl. 23. 16:53
 5/32 A kérdező kommentje:
jaj a 7-es az nem igénytelen, szakadt hanem átlagos, olcsóbb...
2009. júl. 23. 16:54
 6/32 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a felsorolásból még sokféle stílus kimaradt (punk [ennek is van még sok változata], rapper, scene, lolita, raszta, stb...), szerintem százféle stílust minimum össze lehetne még szedni a listába, de nem ez a lényeg... :)

Én az általad felsorolt 7 dologból egyet se tudtam választani ezért:

7+1: néha farmer (répától a lazábbakig mindenféle...), de gyakran hordok bő vászonnadrágot (zöld, barna és egyéb természetes színek), a felsőim 90%-a póló (de nem uniszex, hanem nőiesebb fazonú, de nem szeretem a nagyon kivágottakat), általában vicces feliratokkal, vagy valamilyen deszkásmárka (pl. Vans), néhány pólóm mintáját én terveztem, mert a boltiak nekem túl kommerszek. Aztán... nyáron: Teva szandál: (ilyesmi [link] ősz-tavasz: deszkáscipő (van 3 db: 2 db Vans és egy fehér DC), tél: bordó Dr. Martens

sokféle karkötőt hordok, a legtöbbet én csináltam, csomózással.

Szeretem a raszta cuccokat is (piros-sárga-zöld), karkötőim között is sok ilyen van, meg fekete-fehér kockás "ska", meg különböző feliratosak...

És a vicces fülbevalókért megőrülök (dobókoka, zipzár, legó, stb.) :-)

2009. júl. 23. 16:57
 7/32 A kérdező kommentje:
A rapper az sportos, nem? Sport cipő, bő tréning. Scene-ről most hallottam előszőr, de utánanéztem. Az emo normálisabb formában. Lolita? Én még nem láttam ilyet az utcán. Raszta: egy hajstílusnak nem kell külön kategória szerintem, öltözködésről van szó.
2009. júl. 23. 17:05
 8/32 anonim ***** válasza:
52%

Rasztának lenni életsítlus is, legalábbis szerintem. Ha valaki rasztafariánus vallású, az eléggé rányomja a bélyegét az öltözködésére is (Ismered pl a Bahia nevű boltot Győrben? egyszer látogasd meg, majd meglátod :)

Továbbá sportos és sportos között is óriási különbségek vannak... Pl teljesen máshogy néz ki egy full Nike-ba és egy full Vans-be öltözött ember :)

2009. júl. 23. 17:11
 9/32 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Loliták: a fekete cuccos csaj pedig Goth-lolita, tehát sokféle stílius között vannak átmenetek... :)

2009. júl. 23. 17:14
 10/32 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak én még nem találkoztam soha egyetlen Lolitával sem, de szerintem még rasztával sem. :) De köszi, hogy felvilágosítottál. :)
2009. júl. 23. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!