Hát külsőleg szerintem az átlagtól kicsivel szebb vagy, olyan 7-8/10.Bájos vagy, tetszik, hogy mosolyogsz.
Viszont öltözködés terén hát ez a kép borzalmas. Nem illik össze. Mi az a gyöngysor ezzel a cuccal? És a felhajtott gallér? Nem, nem.:/
Egy szépen összeválogatott cuccban nagyon csini lennél.
Remélem nem sértettelek meg, csak a véleményemet írtam le :)
2011. júl. 2. 15:52
2/17 anonim válasza:
Nagyok a fogaid, vékony a lábad.
Az a galléros felső nem jó. A szoknya sem, és elég nagy rád szerintem...
2011. júl. 2. 15:58
3/17 anonim válasza:
Aranyos vagy,ez az összeállitás viszont elég izléstelen,számomra.
2011. júl. 2. 15:58
4/17 anonim válasza:
Nem vagy az esetem, de csúnya se vagy. Legalább mosolyogsz, ettők máris szimpatikusabb vagy.
Viszont ezt a csöcskidüllesztős pózt hanyagold, mert csak a hasadra sikerült felhívni a figyelmet, amit nem kéne inkább lehet.
És az a cucc tényleg borzalmas, ízléstelenül van összeválogatva. :S
2011. júl. 2. 15:59
5/17 anonim válasza:
Lófogaid sokat csúnyítanak rajtad.
Az a gallér borzalmas!
2011. júl. 2. 16:02
6/17 anonim válasza:
Ócska, pózer ribanc.
2011. júl. 2. 16:06
7/17 anonim válasza:
Mikor szoktok már le arról, hogy szándékosan tesztek fel felhajtott galléros képeket? Kicsit már kezd unalmas lenni.
2011. júl. 2. 16:12
8/17 anonim válasza:
Húú nekem vmiért nagyon szimpatikus vagy képről. Hány éves vagy?? Én is raktam föl ide képet és hát elég rossz kritikákat kaptam pedig általába szép lánynak mondanak. szerintem nincs veled gond, nem vagy kövér és olyan mosolygós lánynak tűnsz és tudod általába a kisugárzás a lényeg.
2011. júl. 2. 16:13
9/17 anonim válasza:
Nem tudom az embereknek miert problemajuk,ha valaki egy kicsit batrabban oltozkodik.Nekem nagyon tetszik,es nagyon szep vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!