Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam (kinézet...

Mi a véleményed rólam (kinézet, öltözködés)?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 2. 15:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
valami miatt sztem fura vagy. :SS
2011. júl. 2. 16:42
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a hajad, az öltözködések, és az arcod az olyan...hát szokatlan. 6/10 Viszont az alakodjó.
2011. júl. 2. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:
az öltözködésed borzalmas
2011. júl. 2. 18:28
 14/17 anonim ***** válasza:

hmmm....:P

öltözködéssel nincs baj,egyedül a felhajtott gallér zavar.

30/F

2011. júl. 2. 20:26
 15/17 anonim ***** válasza:

10/7-et adok. A Fogaid nagyok, a felhajtott gallér elég gáz, ez a haj forma nem áll jól.. Ha kiengednéd jobban nézne ki szerintem! Ez a félig fej elfordítás nem valami felnőttes, az öltözködés messze elüt egymástól

Jók benned:Mosolyogsz, szimpatikus vagy nekem, alakod nagyon jó, és szép a szekrény a háttérbe :-)

13L

2011. júl. 2. 20:42
 16/17 anonim ***** válasza:
hú hát elég groteszk fejed van a ruháid elég gusztustalanul vannak összeválogatva és ha olyan bunkó lennék mint az egyik válaszoló akkor én is azt mondanám hogy pózer mert elég hülyén álltál be,a gyöngysort meg felejtsd el mert olyan mint ha a nagymamádtól csórtad volna el de ezeken lehet alakítani stílustanácsadással meg jobb sminkkel és ruhákkal
2011. júl. 4. 02:02
 17/17 anonim ***** válasza:
ki lehetne belőled hozni jobbat is, megvan benned az hogy akár gyönyörű is lehetnél, csak nem jó az összkép. Főleg a ruházat, de a hajaddal is lehetne kezdeni valamit
2013. jan. 23. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!