Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen vagyok? Arc, alak,...

Milyen vagyok? Arc, alak, haj, öltözködés.1-10-ig hány pontot adnál ezekre?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 8. 12:22
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Arc:8

Alak:9

haj:9

öltözködés9

2011. szept. 8. 12:28
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Alak: 6

Arc: 6

Oltozkodes: 6

Haj: 8

2011. szept. 8. 12:37
 3/35 anonim ***** válasza:

Arc: 8

Alak: 8,5

Haj: 7

Öltözködés: 8

2011. szept. 8. 12:39
 4/35 anonim ***** válasza:
31%

arc 10

alak 10

haj 10

öltözködés 10

Ez szubjektív, de te olyan vagy mint az ideálom.

2011. szept. 8. 12:43
 5/35 anonim ***** válasza:
5-6-8-8
2011. szept. 8. 12:45
 6/35 A kérdező kommentje:

Még jó, hogy megfelelően tudtad értelmezni a kérdésem, és tényleg a kérdésre adtál választ ,kedves utolsó!

Kicsit baj van a szövegértéseddel. Nem az volt a kérdés,hogy mit csinálnál velem!

2011. szept. 8. 12:51
 7/35 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm.Esetleg leírnátok,hogy min változtassak?
2011. szept. 8. 12:51
 8/35 anonim válasza:
100%

Arc/testalkat/haj/öltözködés.... :)

Bár ezekre kérdeztél rá, szerintem ezek abszolút szubjektív dolgok. Esetleg egy "sztájliszt" tudna ezekben a kérdésekben hasznos tanácsokat adni, mert bár neki is van saját ízlése, el tud azoktól vonatkoztatni bizonyos esetekben. Gyanítom nem sok jár erre, így az itteni vélemények minden bizonnyal valóban 1-1 vélemények a közel 7 milliárdból, amire nem biztos hogy kell adnod.

Általában nem szokás így külön elemezni, ha valakit meglátunk egy képen, csak ha szakmailag szeretnénk értékelni. Mivel nem ez a szakmám, ezért én is csupán a saját véleményem tudom elmondani: nekem bejössz, szimpatikus vagy.

Úgy gondolom felesleges változtatnod bármin is, hiszen akinek megtetszel, az úgyis olyannak fog szeretni ahogy megismert. Ne mások véleménye alapján alakítsd magad, az arcod, a sminked, az öltözködésed, hanem egy saját stílusod legyen ami elsősorban NEKED tetszik.

Így vagy jó ahogyan vagy, a jót pedig felesleges formálni...

Üdv

26 F

2011. szept. 8. 13:34
 9/35 anonim ***** válasza:

ma 12:45 voltam.

Szerintem nem kell változtatnod a külsődön. Nekem így is szimpatikus vagy, beszélgetnék veled, a többi meg ebből már következik. A külső számomra annyira fontos, hogy ne taszítson el, mert akkor nincs lehetőségem megismerni a belsőt. Te viszont külsőre pont jó vagy. Ez nem jelenti azt, hogy bombázó lennél, szépségversenyre neveznélek stb. Ez viszont nem is baj. Szerinted talán az?

2011. szept. 8. 13:38
 10/35 anonim ***** válasza:

Arc:6

Alak:9

Haj:5

Öltözködés:6

2011. szept. 8. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!