Milyen vagyok? Arc, alak, haj, öltözködés.1-10-ig hány pontot adnál ezekre?
Alak: 6
Arc: 6
Oltozkodes: 6
Haj: 8
Arc: 8
Alak: 8,5
Haj: 7
Öltözködés: 8
arc 10
alak 10
haj 10
öltözködés 10
Ez szubjektív, de te olyan vagy mint az ideálom.
Még jó, hogy megfelelően tudtad értelmezni a kérdésem, és tényleg a kérdésre adtál választ ,kedves utolsó!
Kicsit baj van a szövegértéseddel. Nem az volt a kérdés,hogy mit csinálnál velem!
Arc/testalkat/haj/öltözködés.... :)
Bár ezekre kérdeztél rá, szerintem ezek abszolút szubjektív dolgok. Esetleg egy "sztájliszt" tudna ezekben a kérdésekben hasznos tanácsokat adni, mert bár neki is van saját ízlése, el tud azoktól vonatkoztatni bizonyos esetekben. Gyanítom nem sok jár erre, így az itteni vélemények minden bizonnyal valóban 1-1 vélemények a közel 7 milliárdból, amire nem biztos hogy kell adnod.
Általában nem szokás így külön elemezni, ha valakit meglátunk egy képen, csak ha szakmailag szeretnénk értékelni. Mivel nem ez a szakmám, ezért én is csupán a saját véleményem tudom elmondani: nekem bejössz, szimpatikus vagy.
Úgy gondolom felesleges változtatnod bármin is, hiszen akinek megtetszel, az úgyis olyannak fog szeretni ahogy megismert. Ne mások véleménye alapján alakítsd magad, az arcod, a sminked, az öltözködésed, hanem egy saját stílusod legyen ami elsősorban NEKED tetszik.
Így vagy jó ahogyan vagy, a jót pedig felesleges formálni...
Üdv
26 F
ma 12:45 voltam.
Szerintem nem kell változtatnod a külsődön. Nekem így is szimpatikus vagy, beszélgetnék veled, a többi meg ebből már következik. A külső számomra annyira fontos, hogy ne taszítson el, mert akkor nincs lehetőségem megismerni a belsőt. Te viszont külsőre pont jó vagy. Ez nem jelenti azt, hogy bombázó lennél, szépségversenyre neveznélek stb. Ez viszont nem is baj. Szerinted talán az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!