Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy néézek ki? (alak, öltözkö...

Hogy néézek ki? (alak, öltözködés, mi állna jól? )

Figyelt kérdés

szerintetekk hány ééves vagyook?:)))))

Ducii vagyok?Átlagos?

Mi álna jól,milyen ruha?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 2. 16:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%
Legalább egy normális, teljes alakos képet berakhattál volna.
2011. jún. 2. 17:01
 2/18 anonim ***** válasza:
70%
vastagok a combjaid
2011. jún. 2. 17:02
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Előbb tanulmányozd egy kicsit a helyesírás fortélyait. Ha már szép nem vagy, legalább légy okos.
2011. jún. 2. 17:04
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

A kinézetedet ebből nem tudhatjuk..

Szrintem 11-nél nem vagy több

igen, duci..

Szerintem hosszú nadrágból sötét, amúgy bármi, amit szeretsz

2011. jún. 2. 17:04
 5/18 A kérdező kommentje:

bocsíí a képekért ezeket találtam,elsö sztemm azért látszik valami rajtam ha más is tudott irni.

A kérdésemre válaszojatok léci ne a helyesírásomra kértem kritikákat.

A combjaim vastagok tudoom de amugy jo? a segem..stb...?

nem 11 vagyok

2011. jún. 2. 17:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Duci vagy alapból, de nem vészes. Deréktől lefelé vagy inkább, a felsőtested rendben van.

A szoknya jó, de a lapos sarut felejtsd el, mert vastagítja a lábad, nem előnyös pláne hogy sokpántos.

Egy telitalpú sokat formázna a lábadon, (nem írok direkt magassarkút mert nyilván fiatal vagy).

2011. jún. 2. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A gladiátor szandál, a bokában csatos cipők, magas szárú tornacipő és bokacsizma helyből felejtős.

Sztem a rövidnadrág is.

A lábad úgy fest, mint aki az életben nem vett részt egy tesiórán sem, formásabb szafaládét láttam már.

Egész alakos fotó nélkül így nagyjából ennyi.

Lehet, hogy nincs rajtad felesleg, és nem kell (sokat) leadni, de ebben a rövidgatyában, fehér bokáig érő saruban a látvány tragédia, katasztrófa, borzalom és rettenet.

2011. jún. 2. 17:11
 8/18 hümi ***** válasza:
100%

max. 14-15 körüli lehetsz, az öltözködés arra emlékeztet :D

Alacsony, és kicsit duci de az idővel tudsz rajta változtatni a kinézetedet.. olyan ruhákat hordj amik kicsit nyújtanak, de am amibe jól érzed magad és tetszik engem igazából régen se érdekelt h ki-mit mond azt vettem fel amit akartam, de ahogy idősödtem már teljesen máshogy öltözök..

2011. jún. 2. 17:17
 9/18 anonim ***** válasza:

sztem nem olyan vészes, a lábad nem is az, h vastag inkább kicsit formátlan...mintha egybelenne a comb és a vádli...de am egyáltalán nem gáz....sztem egy kis futás, lépcsőzés,séta és tádááááá tök szép leszel.

a korod nem igazán lehet megállapítani, hisz csak külön-külön részleteket látunk belőled...sztem úgy 14-15 körül lehetsz.

14/l

2011. jún. 2. 17:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Kicsit duci vagy,járj el hetente néhányszor futni.
2011. jún. 2. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!