Milyen vagyok? Arc, alak, haj, öltözködés.1-10-ig hány pontot adnál ezekre?
13 34-es 26 F vagyok :)
Nos, ezen a második képen még jobban tetszel.
Így két kép alapján bár ismét hangsúlyozom nem értek hozzá, már a hajadhoz tudok kommentárt fűzni. A többihez felesleges, mert úgy jó ahogy van :D Tulajdonképpen a hajad is tökéletes így, amennyiben Neked így tetszik.
Én szívem szerint nagyon kíváncsi lennék Rád oldalt választott hajjal, ami jócskán kitakar a homlokodból. Azzal picit az arcod is keskenyedne. Lehet nem áll jól, nem tudom, de mindenképp megnézném :D
Maradj mindig ilyen mosolygós, mert ez a szépséged alapja, a többi meg tényleg csak hab a tortán és részletkérdés :D
Arc:9,5
alak:9,5
haj:10 :)
öltözködés:9
19L voltam:)
Arc: 6
Alak: 6
Haj: 6
Öltözködés: 5
Arc 4-5, nekem nem tetszik, de nagyon jó a kisugárzásod, úgyhogy összességében magasabb ez a pontszám jóval
Alak 7
Haj 8
Öltözködés 5
Arc: 10/9 - Nagyon szép a mosolyod!:D
Alak:10/9 -Szerintem olyan "normál"(nem vagy duci és túl vékony sem,olyan pont "jó" :)
Haj:10/8 -Nagyon szép,ápolt hajad van,de kipróbálnék egy más fazont,vagy behullámosítanám egy kicsit...
Öltözködés:10/9 - Szerintem csinosan öltözködsz.
össz.:40/35
+1:kisugárzás: 10/10 :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!