Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen vagyok? Arc, alak,...

Milyen vagyok? Arc, alak, haj, öltözködés.1-10-ig hány pontot adnál ezekre?

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 8. 12:22
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:

szép csaj vagy..vonzó a kisugárzás..és a mosoly ami engem megfog egy csajnál:)...az alakod ideális..a hosszu hajat meg szertem..ugyh semmi kikötésem sincs..irigyelhetem a barátod..amuyg nem szoktam skálázni a csajokat..de

arc 9

alak 9,5

haj 9(ha hullámossabb lenne akkor:) )

öltözködés -tengeren vagy,tehát elég laza..és a sárga a kedvencem:) 10

2011. szept. 8. 14:21
 12/35 anonim ***** válasza:
6-10-6-10
2011. szept. 8. 15:05
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Arc: 5

Alak: 7

Haj: 7

Öltözködés: 7

2011. szept. 8. 15:05
 14/35 anonim ***** válasza:
66%
naggyából minden jó, kivéve a széles pofázmányodat
2011. szept. 8. 15:07
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyikre 5 pontot adnék.
2011. szept. 8. 15:39
 16/35 anonim ***** válasza:

Arc 7 (nekem nagyon "natúr" - nehogy valaki azt higgye, egy magát szétsminkelő tini vagyok, 26 vagyok, és szempillaspirál-tus-szájfény háromszög nekem untig elég, de szürke az arcod, azaz szerintem jól állna ha kiemelnéd pl. a szemed, ami a képen jóformán nem is látszik.)

Alak 9 (csinos vagy, nincs igazán mit változtatni, a 10 a tökéletes de az a tipikus homokóra, olyan kevés nőnek van)

Kisugárzás 10 (kedves, szimpatikus csaj vagy)

Öltözködés 7 (nehéz megítélni, egy egyszerű strandos "játszósruha" van rajtad, rajtam nyaraláson egész végig pántos top+rövidgatya van ha 40 fok van, az nem igazán mutatja ki úgy a stílust, mint a hétköznapi utcai ruhák. Nyaralásos játszósruhában majdnem minden lány egyforma.)

2011. szept. 8. 15:55
 17/35 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi hajat kérdeztél még: 8 (szép, egészséges, de nincs formája. A természetesség jó, de egy oldalválaszték és kis meneteles vágás bele nem árt)
2011. szept. 8. 15:56
 18/35 anonim ***** válasza:

Test:8

Arc:5

Öltözködés:-

Haj:-

Az alakod egész jó, esetleg még lehetne egy kicsit rádolgozni. Az arcod nem annyira tetszik, valahogy minél lejjeb, annál szélesebb. Az öltözködésed nem pontoztam, mivel ezen a képen egy egyszerű fölső és egy rövidgatya van rajtad. Ebből nem lehet megtudni, hogy milyen a stílusod. A hajadat sem pontoztam, mivel nem annyira látszik, de egyébként olyan semmilyen. További szép napot :)

2011. szept. 8. 15:59
 19/35 A kérdező kommentje:

Köszi.Itt egy a másik kép,amin talán jobban látszik a stílusom.

[link]

(jobb oldali)

2011. szept. 8. 16:17
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
Jó a stílusod, de az arcod itt mégjobban nem tetszik.
2011. szept. 8. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!