Milyen vagyok? Arc, alak, haj, öltözködés.1-10-ig hány pontot adnál ezekre?
szép csaj vagy..vonzó a kisugárzás..és a mosoly ami engem megfog egy csajnál:)...az alakod ideális..a hosszu hajat meg szertem..ugyh semmi kikötésem sincs..irigyelhetem a barátod..amuyg nem szoktam skálázni a csajokat..de
arc 9
alak 9,5
haj 9(ha hullámossabb lenne akkor:) )
öltözködés -tengeren vagy,tehát elég laza..és a sárga a kedvencem:) 10
Arc: 5
Alak: 7
Haj: 7
Öltözködés: 7
Arc 7 (nekem nagyon "natúr" - nehogy valaki azt higgye, egy magát szétsminkelő tini vagyok, 26 vagyok, és szempillaspirál-tus-szájfény háromszög nekem untig elég, de szürke az arcod, azaz szerintem jól állna ha kiemelnéd pl. a szemed, ami a képen jóformán nem is látszik.)
Alak 9 (csinos vagy, nincs igazán mit változtatni, a 10 a tökéletes de az a tipikus homokóra, olyan kevés nőnek van)
Kisugárzás 10 (kedves, szimpatikus csaj vagy)
Öltözködés 7 (nehéz megítélni, egy egyszerű strandos "játszósruha" van rajtad, rajtam nyaraláson egész végig pántos top+rövidgatya van ha 40 fok van, az nem igazán mutatja ki úgy a stílust, mint a hétköznapi utcai ruhák. Nyaralásos játszósruhában majdnem minden lány egyforma.)
Test:8
Arc:5
Öltözködés:-
Haj:-
Az alakod egész jó, esetleg még lehetne egy kicsit rádolgozni. Az arcod nem annyira tetszik, valahogy minél lejjeb, annál szélesebb. Az öltözködésed nem pontoztam, mivel ezen a képen egy egyszerű fölső és egy rövidgatya van rajtad. Ebből nem lehet megtudni, hogy milyen a stílusod. A hajadat sem pontoztam, mivel nem annyira látszik, de egyébként olyan semmilyen. További szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!