Fiúk ezt az alakot milyen kategóriába soroljátok?
2011. jún. 9. 21:31
1/12 anonim válasza:
Az a semmit-nem-eszik-nem-sportol kategória.
Semmi baj nincs vele sztem.
2/12 anonim válasza:
Átlagnak mondanám. Se vékony, se felesleg.
3/12 anonim válasza:
Egész jó lenne, ha sportolna és kicsit fogyna. Nem sokat csak 1-2 kilót.
4/12 anonim válasza:
Nekem 10/10,picit lehetnél barnább,akkor 10/10,001 lenne.
5/12 anonim válasza:
Hát eleve ektomorf alkat azok eleve nem szoktak kövérek lenni ez meg pont egy olyan póz amit a csajok azért alkalmaznak hogy eltakarják a kis hájukat ^^
6/12 A kérdező kommentje:
Az hogy nem sportol miből látszik? Szerintem fiúkat megszégyenítő vádlija pl.
2011. jún. 9. 21:49
7/12 anonim válasza:
A vádlija? Elmondom neked, hogy magassarkúban mindenkinek a vádlija áll valahogy legalább. De neki épp, hogy látszik valami izomcsökevény a vádliján. Csupán vastag a vádlija, de nem izmos. Szóval pont nem jó testrészt emeltél ki. :D
8/12 anonim válasza:
Még szerencse, hogy ezen az oldalon a fiúk mindig azt bizonygatják, hogy a külső nem számít, és nem szeretik a cérnavékony lányokat. Erre látnak egy vékony, de nem anorexiás lányt és közlik, hogy kicsit fogyhatna.
9/12 anonim válasza:
vékonynak nem vékony, jó vastag lábai vannak. amúgy átlag.
10/12 anonim válasza:
1. Alakot elfedő ruha...vajon miért?
2. Magassarkú...nyújtja a lábat...vajon miért?
3. Hülye póz..segg ki,has be...vajon miért?
Nem vagy kövér,de azért lehetne mit formálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!