Elitélitek azokat akik nem a vékony "kategóriába" tartoznak?
El.Nem vagyok vékony,kapom a megjegyzéseket,kritikákat..ami nagyon fáj,de ez van.Van aki elfogad olyannak amilyen vagyok.Próbálok változtatni az alakom,majd csak lesz valami.De egyértelműen hátrány ha valaki fölös kilókkal küzd (nem 1-2 kilóra gondolok)
18/L
engem nemzavar az egyik legjobb barátnőm is az és nagyon szeretem csak most kintvan németben...
meg másik suliba kerülünk el ...:)
szal én nem ítélem el
nem, de ha úgy gondolják igazán tehetnének magukért, mert aki csak eszik megállás nélkül és nem sportol csak nyavalyog hogy túlsúlyos...
persze vannak olyan emberek akiknek hormonális problémái vannak és őket nem ítélem el, mert nem tehetnek róla
amúgy én is undorítónak találom a cicanacit vagy a csőnacit olyan lányokon akiken van nem kis felesleg, és van elég
szépen is fel lehet öltözni:)
Inkább azt furcsállom, hogy bele sem gondolnak mi vár rájuk a jövőben. Aki már csaknem 100kg és azt mondja, hogy jól érzi magát így, az hazudik (lehet még önmagának is), és olyan betegségek kialakulását kockáztatja, mint a cukorbetegség (a legjobb barátnőm megvakult tőle, és a veséje is leállt), az érelmeszesedés, trombózis, és ugye nagyobb esélye van a szívinfarktusnak is, tehát önmagát sodorja veszélybe. (A hormonális és más problémával küszködök a dagadtak elenyésző részét képezik)
A telt lányok, és a nőies alakú lányok más kategória, ők örüljenek, hogy homokóra alakjuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!