Mondjuk ezt a mindenki a füleiddel van elfoglalva részt én sem értem, nekem pl fel se tűnt. Lehet azért, mert nekem sincsenek kicsi füleim, de biztos ezért van olyan jó hallásom. Am mennyi idős vagy? Nyugodjál meg még változni fogsz, gondolom olyan 15-17 lehetsz. De az öltözéked tényleg nem illik egy fiúhoz. Elég a kisebb méret és kevesebb szín. Beállás. Nos a zsebre tett kéz nekem is feltűnt, így nem szoktunk fényképezkedni! Nekem így nem lennél szimpatikus.
Én se tartom magam szépnek elárulom. Csúnyának sem, de én úgy vagyok vele, ha valakinek nem tetszenek pl a melleim vagy az az 1-2 pattanás az arcomon (hiába tisztítom mindig van valamerre 1-2), akkor az ne hívjon randizni, hanem menjen és keresgéljen nagyobb mellek és szebb arc után. Vagy rám se nézzen! Nem kell felkapni a cukrot, bár abban igazad van elég alpári volt itt 1-2 kedves válaszoló, de Őket széles ívben khm pottyantani.
Jó tanács: Irány a ruhaszalon vagy egy turkáló és öltözz fel szebben aztán lehet, h jönnek normálisabb válaszok is. Jobb modor jobb beállás sokat segít!
Üdw.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!