Figyelj maci. Nem tudom most mi a bajod. Te felraktad a képed, mi pedig leírtuk a véleményünket. Van egy nagyon jó kis mondás, ami pont ide illik: "Aki kurv@, az ne csodálkozzon, hogy ha megb@sszák."
Én egy hete beugattam a rendőröknek hajnalban, mikor jöttem haza. Beültettek a rendőrkocsiba, a hátsó ülésen kaptam néhány pofont, az őrsön szemétkedtek velem, megaláztak, majd hozzám dobtak egy 50 rongyos csekket. Én nem csodálkozom, végül is az én pofám volt nagy. Ettől függetlenül nem változott a véleményem róluk. Ennyi.
Amúgy meg, úgy is fogsz változni. Ha majd szőrösödik a kukid, akkor tegyél fel képet. Most 12 évesen (tudom, küldtél üzenetet amiben oltogatsz, és leírtad a korod, de nincs kedvem megnézni) tökmindegy hogyan nézel ki. Rengeteget fogsz változni. Nem egy általános iskolás osztálytársamon csodálkozom el, hogy milyen jó nők lettek így 19-20 évesen. Pedig akkoriban bottal nem nyúltunk volna hozzájuk, most meg a bal herénket adnánk azért, hogy elvigyük őket egy randira. Akik meg akkor jó nőnek (kislánynak) számítottak, már most olyan kiélt testük, fejük van, hogy az csuda. Tehát becsapós ez a korszak.
Amit tudok javasolni neked, hogy egyél, tömjed a fejed. Majd csinálj naponta fekvőket, felüléseket, húzódzkodásokat. Vagy csak menj el valami edzésre, box, thai-box vagy már vannak "MMA" ezdések is. Az is jó. Sajnos sérülés miatt abba kellett hagynom, de ajánlom.
A másik, legyen már annyi érzéked, hogy ilyen ###-ott szemüveget ne viselj, hozzád képest XXL-es pólót se.
Na mindegy.
Rock n OI!
Durci királynő mindenkinek írt mérges levelet? Nekem ilyet írt:
Neked is Kösz az oltást.... Ja nem is voltál köcsög csak egy kicsit.. amúgy meg ha ennyire bátor vagy rakj fel magadról te is képet... és én is tudnám kritizálni.. tudod mindenki magából indul ki.. meg a másik nem egy fiú véleményét kértem... hisz oda írta nagy betűkel h lányok!!!...Ez már szánalom komolyan..... A másik mindenki a füleimmel jön tudod erre csak annyit mondok h senki sem tökéletes...... De ha elfogadnak így akkor elfogadnak ha nem akkor nem ennyi.. biztos h benned is több a hiba mint h azt hinnéd.. de mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!