Én nem írnék itt nyilvánosan mindenkinek ..sőt ,hogy a képedet is látjuk ..tod elkapunk utcán gatyábarázunk kisöcsi...ugy ,hogí fogd kisebbre azt a bu*is pofádat ..oksi?
Remélem érthető vagyok..
Az aranyos helyes lányok rémálma vagy. :P
És én tetem ki már magamról képett.
A fül a legkevesebb, egy csaj nem azért fog dobni, ha tetszel neki. A stílusoddal van a gond hapsikám. És nem csak külsőre. Ha felraksz egy képet vállalnod kell a kritikát, még a negatívot is, sőt ha valaki alpári módon elküldi a sunyiba vagy lehord valami undorító hobbitnak azt is. Mert TE KÉRDEZTED!
Egyébként nem, nem vagy helyes. 12 éves lehetsz kb. ilyenkor maximum egy aranyos kisfiú arcod lehet. Amit itt ugye nyilván nem látunk. Ne akarj ennyire menőnek tűnni, mert csak magadat járatod le. Legyél egyedi és egy jó darabig még hagyd a csajokat, ennyi idősen nem annak kéne a legfontosabbnak lenni, hogy hány lány pisil maga alá tőled. Én ilyenkor még tanultam, barátnőkkel járkáltam, a hobbijaimnak éltem (jó, oké, a vers és regényírás ilyenkor nem mindennapi) és próbáltam felfedezni a világot, minél többet megtudni, hogy legyen eszem, amit majd használni is tudok.
Nem kötözködni akarok, bár nyugodtan el lehet küldeni a fenébe, én - veled ellentétben - nem veszem fel.
17/L
Komolyan, ez jobb, mintha moziban lennék :DD Szeretlek, GYIK.
Ja, és tökéletesen igaza van mindenkinek, aki ide írt. Fogadd el a negatív kritikát is, öcsi. Igaz, senki sem tökéletes, de néha mindenkit figyelmeztetni kell a tökéletlenségére, mert a végén nagyon elszáll magától, mint fhú... ki is? Na, tudod te :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!