Na, nekem is küldött levelet, hogy ne kritizáljam a fülét... de hát na, ki kritizálta azokat? :D Én nem... Itt a levél:
kritizálj te is nyugodtan... Tudod mit.. szólj az összes ismerőseidnek hogy ők is kritizálhatnak egész nyugodtan... csak azért mert nagy a fülem amiről szinte nem is tehetek... meg azért is amiért még kinézek rosszul... Hidd el ha az én helyemben lennél egyáltalán nem lennél ilyen Jó kedvedben...
Ezzel csak lelkileg Sérted az embereket...Mint engem... De ezzel ne is törődj.. Folytasd a Kritizálásod... a haverjaiddal együtt... Lehet azzal jönni hogy milyen ronda vagyok... És milyen egy retardált köcsög vagyok... STB...De azt hogy Megsértitek az embert ne is érdekeljen... Az sem érdekel most már.... Ha fogod ezt az üzenetet és megosztod mindenkinek... Írjatok nyugodtan kritikákat rólam...
xDDDDDDDDDDD
Figyelj te kritikát kértél önmagadról, a többiek ezt meg adták neked. Ha nem birod elviselni az igazságot akkor miért kérdezed???
Ja és válaszoltál a saját kérdésedre....->
"""senki sem tökéletes...... De ha elfogadnak így akkor elfogadnak ha nem akkor nem ennyi..''''
Ja és még annyit , hogy
ennyi idősen nem azzal kéne foglalkoznod hogy hogy nézel ki
nemis ennyi idősen...senkinek nem kéne azzal foglalkozni és változtatni azon ahogy született csak legyenek tiszták és ápoltak annyi a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!