Fiúk! Soknak tartjátok egy lányon, vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van két tetoválásom,a nyakamon egy fecske,a lapockámon meg egy masni,amibe bele vannak írva a számomra fontos dolgok. (freedom,family,love,beauty),illetve egy köldök piercingem. A tetoválásoknak megvan a számomra fontos jelentésük,nem csak úgy csináltattam. Sokan meglepődtek,hogy vannak,mivel elég elegáns,nőies vagyok ezektől függetlenül. Mi a véleményetek? Előre is köszi! 19l2012. júl. 29. 18:58
1/2 anonim válasza:
Nem tartanám soknak, csak nem olyan szinten sablonos az összes, hogy akár azt a szót is magadra tetováltathattad volna, hogy "konformizmus"
Alapból imádom a tetoválást, ha nem olyanok, mint amilyenek neked vannak, hanem egyediek.
2/2 anonim válasza:
A fecske szerintem vagány, megvan a jelentése. De ez a masni mánia szerintem...nem tudom. Nekem nem jön be. Ez az angol szöveg meg végképp nem. De te tudod, amúgy ez egyáltalán nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!