Megittam 1 éjszaka alatt 3dcl Úzót,3dcl pálinkát (fütyülős),1 dcl Vodkát (royal) és 1 sört. Ezt soknak tartjátok-e?
Igen soknak tartom és még HAZUDSZ IS!!!!!
Az ilyen gyerekek, mint te legtöbbször beégetik magukat az arcoskodással, hogy ők mennyire sokat tudnak inni, mert azt hiszitek ettől menőbbek vagytok, de mikor el kell menni "bizonyítani", akkor meg 2 feles után a falnak mentek. Sok ilyet láttam már az asztalon aludni :D
Ha mégis valami csoda folytán igaz lenne, akkor meg egészségedre...
...abból gondolhatja a válaszoló, szerintem jogosan, hogy gyerek vagy, mert egy felnőtt nem kérkedik, és tudja azt, hogy sok minden befolyásoljat, hogy mennyire rúgsz be. Táncoltál? Meleg volt?? Mit ettél?...
Egyébként egy átmulatott éjszakán, ha folyamatosan pörögsz, ez nem olyan sok, hogy csodálkozzanak rajta.
Egyáltalán nem sok és nem kérkedett csak megkérdezte , hogy szerintünk ez a mennyiség sok e!
Aki meg idegbeteg igyon egy pálinkát és ellazul!!
Nincs baj a kérdéssel csak megint az okos idegbeteg kommentekkel van baj!
És tényleg, miért lenne gyerek???
Hát ez 14 feles, az én 60 kilómnak sok:D
Egyébként ne irigykedjetek már, ismerek olyat, aki mellett egy emberként kiállnak az ismerősei, hogy nem rúg be egy üveg töménytől:P
16:41: Én ouzo mellé gond nélkül iszok más töményet, ez nagyon gyomorfúggő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!