Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Megittam 1 éjszaka alatt 3dcl...

Megittam 1 éjszaka alatt 3dcl Úzót,3dcl pálinkát (fütyülős),1 dcl Vodkát (royal) és 1 sört. Ezt soknak tartjátok-e?

Figyelt kérdés
a fent említett mennyiség után még teljesen öntudatomnál voltam. ez valakik szerint képtelenség. ezért gondoltam megkérdem itt.
2010. júl. 23. 16:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A májadnak biztos sok volt. De az, hogy ettől Te beállsz-e vagy sem, több dologtól függ. Függ attól, hogy mennyire gyakran iszol, mennyire van hozzászokva a szervezeted, mit ettél és mikor előtte, mennyire vagy fáradt, és milyenek a genetikai adottságaid.
2010. júl. 23. 16:28
 2/17 anonim válasza:
42%

Igen soknak tartom és még HAZUDSZ IS!!!!!

Az ilyen gyerekek, mint te legtöbbször beégetik magukat az arcoskodással, hogy ők mennyire sokat tudnak inni, mert azt hiszitek ettől menőbbek vagytok, de mikor el kell menni "bizonyítani", akkor meg 2 feles után a falnak mentek. Sok ilyet láttam már az asztalon aludni :D

Ha mégis valami csoda folytán igaz lenne, akkor meg egészségedre...

2010. júl. 23. 16:30
 3/17 A kérdező kommentje:
gyerekeknek?? Miből gondolod, hogy gyerek vagyok?
2010. júl. 23. 16:32
 4/17 anonim ***** válasza:

...abból gondolhatja a válaszoló, szerintem jogosan, hogy gyerek vagy, mert egy felnőtt nem kérkedik, és tudja azt, hogy sok minden befolyásoljat, hogy mennyire rúgsz be. Táncoltál? Meleg volt?? Mit ettél?...

Egyébként egy átmulatott éjszakán, ha folyamatosan pörögsz, ez nem olyan sok, hogy csodálkozzanak rajta.

2010. júl. 23. 16:37
 5/17 anonim ***** válasza:
ouzo mellett más pia nem nagyon marad meg az ember gyomrában. az még a vízzel is összeveszik :)
2010. júl. 23. 16:41
 6/17 anonim ***** válasza:
akkor luckeEEEr apádat nem láttad még inni! a gyomrom feneketlen, igaz nem vagyok rá büszke xD
2010. júl. 23. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan sok, ahhoz kevés, hogy a hányásodban fetrengj öntudatlanul, ahhoz elég lehet, hogy becsiccsens és jól érezd magad.
2010. júl. 23. 17:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Igen, és akkor mi van?
2010. júl. 23. 17:29
 9/17 anonim válasza:
0%

Egyáltalán nem sok és nem kérkedett csak megkérdezte , hogy szerintünk ez a mennyiség sok e!

Aki meg idegbeteg igyon egy pálinkát és ellazul!!

Nincs baj a kérdéssel csak megint az okos idegbeteg kommentekkel van baj!

És tényleg, miért lenne gyerek???

2010. júl. 23. 19:15
 10/17 Phoney ***** válasza:

Hát ez 14 feles, az én 60 kilómnak sok:D

Egyébként ne irigykedjetek már, ismerek olyat, aki mellett egy emberként kiállnak az ismerősei, hogy nem rúg be egy üveg töménytől:P

16:41: Én ouzo mellé gond nélkül iszok más töményet, ez nagyon gyomorfúggő....

2010. júl. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!