Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Megittam 1 éjszaka alatt 3dcl...

Megittam 1 éjszaka alatt 3dcl Úzót,3dcl pálinkát (fütyülős),1 dcl Vodkát (royal) és 1 sört. Ezt soknak tartjátok-e?

Figyelt kérdés
a fent említett mennyiség után még teljesen öntudatomnál voltam. ez valakik szerint képtelenség. ezért gondoltam megkérdem itt.
2010. júl. 23. 16:21
1 2
 11/17 anonim válasza:

7 deci töményet, ráadásul 3 fajtát meginni sörrel, ami a 4. fajta szerintem nem lehet úgy, hogy öntudatodnál maradjál...a sör széndioxid tartalma segíti az alkohol felszívódását.

Aki nekem ilyen mennyiségű alkohol elfogyasztásáról számolt be az hazudott, illetve bizonyítani sosem tudta.

Aki meg hasonló mennyiségűt ivott, csak egy fajta töményet üdítővel kísérve az tudta magáról. hogy ez qrva sok és részeg is lett tőle rendesen.

2010. júl. 24. 07:46
 12/17 anonim válasza:
Ember függő! Van aki beájul 2 felestől és van aki simán megiszik 1 üveggel. Ismerek olyan lányt aki gond nélkül megiszik 10-15 felest. A gond inkább másnap van! :-))
2010. júl. 24. 10:06
 13/17 anonim válasza:
Sokk a májadnak.
2010. júl. 24. 21:21
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát a májamnak sok azt tudom. De látom itt is megoszlanak a vélemények. Itt van még pár befolyásoló tényező: Megette közbe 2 kiflit(részenként), majdnem 1 fél zacskó chips-et, a hőmérséklet olyan:28fok körül lehetett. Futottam 1 pár kört a ház körül(fogalmam sincs hány méter:D ).
2010. júl. 25. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Olyan mértékegység, hogy dcl nem létezik.
2010. szept. 25. 15:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló! Te most komolyan jössz egy ilyen okossággal 2 hónappal a kérdés kiírása után? xD

Mindenki tudja miről van szó kit érdekel hogy hogy írja le? A kérdés nem a helyesírásra vonatkozott...

2010. szept. 25. 21:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen.

Ez nem nyelvtan nácizmus. A mértékegységeket és az előtagjaikat nem véletlenül rögzíti szabvány. Én is deciliterre tippeltem, mert centiben azért nem lenne sok, meg 1 cl vodka nem értelmes, az kábé annyi hogy beleszagolsz.

De eme kontextus híján ez a jelölés teljes nonszensz.

2010. szept. 25. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!