Megittam 1 éjszaka alatt 3dcl Úzót,3dcl pálinkát (fütyülős),1 dcl Vodkát (royal) és 1 sört. Ezt soknak tartjátok-e?
7 deci töményet, ráadásul 3 fajtát meginni sörrel, ami a 4. fajta szerintem nem lehet úgy, hogy öntudatodnál maradjál...a sör széndioxid tartalma segíti az alkohol felszívódását.
Aki nekem ilyen mennyiségű alkohol elfogyasztásáról számolt be az hazudott, illetve bizonyítani sosem tudta.
Aki meg hasonló mennyiségűt ivott, csak egy fajta töményet üdítővel kísérve az tudta magáról. hogy ez qrva sok és részeg is lett tőle rendesen.
Előző válaszoló! Te most komolyan jössz egy ilyen okossággal 2 hónappal a kérdés kiírása után? xD
Mindenki tudja miről van szó kit érdekel hogy hogy írja le? A kérdés nem a helyesírásra vonatkozott...
Igen.
Ez nem nyelvtan nácizmus. A mértékegységeket és az előtagjaikat nem véletlenül rögzíti szabvány. Én is deciliterre tippeltem, mert centiben azért nem lenne sok, meg 1 cl vodka nem értelmes, az kábé annyi hogy beleszagolsz.
De eme kontextus híján ez a jelölés teljes nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!