Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem tartjátok soknak a 4,5 év...

Nem tartjátok soknak a 4,5 év szabadságvesztést Damunak?

Figyelt kérdés
Teljes mértékben elítélendő amit tett, de nem túl sok mégis nemi erőszak miatt ez a 4,5 év? (első fokon ugye 6 évet akartak) Míg olyan emberek akik milliókat sikkasztanak(akár politikusok), adót csalnak... szabadlábon vannak.
2012. ápr. 21. 13:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

(amúgy nem épp erre az esetre értem de:

"nemi erőszak miatt ez a 4,5 év?" igen neki annyit kell szenvednie, az áldozatnak meg egy életen át.)

2012. ápr. 21. 14:10
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Karóba huzatnám, az pont elég lenne.
2012. ápr. 21. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Mert ártatlan!
2012. ápr. 21. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
A bíró döntött, nyilván meg volt rá az oka.
2012. ápr. 21. 14:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet összevetni egy sikkasztást egy nemi erőszakkal. A négy-és fél év azt jelenti, hogy ha rendesen viselkedik a börtönben, harmadolhatják neki, vagyis három év múlva szabadulhat. Annyit pedig tényleg megérdemel!
2012. ápr. 21. 14:39
 6/14 anonim ***** válasza:

"Míg olyan emberek akik milliókat sikkasztanak"

Fordítva ülsz a lovon, nem Damu büntetése sok, hanem ezeké kevés.

2012. ápr. 21. 14:45
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha Téged megerőszakolnának állati kevésnek tartanád a 4,5 évet.

Megérdemli, mert egy agresszív barom.

És egyébként elnézve a hölgyemény viselkedését és reakcióit, nyilatkozatait, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy megerőszakolták.

2012. ápr. 21. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem tartom soknak.

Az egyéb, általad felsorolt bűnözőknek kellene többet kapniuk.

Amúgy engem megerőszakoltak. Volt egy időszak, amikor komolyan azt kívántam, hogy aki kiáll az ilyen állatok mellett, azt is erőszakolják meg. Úgy éreztem, úgy lenne fair, utána tudna véleményt mondani.

2012. ápr. 21. 15:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. Sok esetben (enyhítő körülmények mellet) egy gyilkos sem kap 4,5 évet.
2012. ápr. 21. 18:08
 10/14 tetris ***** válasza:

A minap mutatták a Damut egy régebbi főzős műsorból. A főzőverseny végén nem ő lett a nyertes, és ettől olyan dührohamot kapott, hogy a legdurvább módon trágárkodott, a díszletet rugdosta, és sértegette a többi szereplőt. Pedig csak egy főzős műsorról volt szó.

Ez az ember képtelen kezelni az agresszív dühkitöréseit. Ráadásul nem ez volt az első eset, amikor kezet emelt nőre. Az anyukája nyilatkozta az egyik lapban, hogy az apjától örökölhette ezt az agresszivitást, mert a faterja is ilyen vad volt. Ütötte, verte, megalázta az anyját. Vagyis, a kis Damu otthonról hozta ezt a fajta viselkedésmintát. Ami nem menti fel, de megmagyarázza, hogy mitól viselkedik ilyen vadmarhaként.

2012. ápr. 21. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!