Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, vannak modell ismerőse...

Csajok, vannak modell ismerőseitek? Szexibbnek tartjátok őket magatoknál?

Figyelt kérdés
Nem akartok úgy kinézni mint ők?
2012. jún. 4. 15:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem. Smink, ruha és ps nélkül teljesen közönséges ember.

22/L

2012. jún. 4. 15:38
 2/9 anonim válasza:

[link]

itt van egy. elég szép a csaj, de nem szeretnék modell lenni, főleg nem ilyen fiatalon.

2012. jún. 4. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:
mi az a ps?
2012. jún. 4. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok kinézni úgy mint ő. Főleg mikor elkísértem modellválogatásra, rám is azt hitték, az vagyok:)
2012. jún. 4. 15:46
 5/9 anonim válasza:

Nem.. volt egy régi osztálytársam aki modell volt és azóta is az.

Oké, nagyon csini alakja volt meg minden, de az arca még sminkkel se volt a.. elfogadható.

Sajnos amilyen szép volt a teste, olyan csúnyácska az arca.

Szerintem a szép alak semmit se ér ha nincs hozzá kedves vagy szép arcod. (Smink nélkül) :)

2012. jún. 4. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:

vannak, tényleg gyönyörűek, mármint smink nélkül is meg mindenhogyan, de teljesen más kategória amit ők képviselnek, mint az amit egy "hétköznapi ember" jónőnek tart.

akarnék úgy kinézni mint ők, de sosem fogok, ez van.

nem tartom őket szexibbnek, inkább olyan törékeny szépségek, én meg olyan szélescsípőjű szépség vagyok haha najó szóval érted... nagyon más az amiért szexinek lehet minket tartani.

2012. jún. 4. 16:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy csomó évig elkerült ez, hogy a modell (volt) osztálytársaim jobban néznek ki mint én, de most előjött :D Nekik nem olyan széles a csípőjük mint nekem, laposabb a hasuk, nagyobb a mellük én meg sportolhatok 100 évig akkor se lesz ilyen. Bolond gondolat de hát ez van :D
2012. jún. 4. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
15:39: ez a csaj nagyon nem IGAZI modell. Nekem van egy modell barátnőm, neki inkább különleges arca van , mint szép, de fiatalak vagyunk (14 évesek), szóval egyikünk sem "szexi" szerintem..
2012. jún. 4. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
ps= photoshop
2012. jún. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!