Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek plázacicás?

Hogyan legyek plázacicás?

Figyelt kérdés
Szeretném ha leírnátok nekem hogyan öltözködtök , sminkeltek, milyen hajat viseltek szal mindent. Igazából nőiesen öltözködöm, imádom a magassarkút, sminkelek de mégsem érzem magam plázásnak. Sztem nincs meg bennem vmi plussz amitől még jobb lehetnék... Kérlek segítsetek!!! Minden normális választ szívesen fogadok :) nicolerichie15@gmail.com írhattok ide is :) :) köszcsi
2012. júl. 29. 18:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Attól, hogy azok a cuccok meg sminkek meg mittom én mutatnak rajtad, attól te még nem leszel szép. Csak azok a ruhák meg cuccok amik rajtad vannak. Úgyhogy ne hogy azt hidd, hogy ők szépek. Megnézném őket smink, póthaj meg ilyen olyan dolgok nélkül. Ha azok nélkül nem vagy szép, és nem érzed magadba a pluszt, akkor meg ne ringasd álomba magad. És nem téged fognak onnéttól nézni, hanem a cuccokat rajtad. Erre nem gondoltál kislány ? :)
2012. júl. 31. 20:24
 12/12 anonim válasza:
Hosszú derékig érő barna hajam van, a számat rózsaszínesre festem és lehet kapni olyan szájfényt amitől az ajkad teltebbnek látszik, minden reggel és este használok testápolót, naponta kétszer fürdök, kétszer öltözök át (délelőtti sulis és egy délutáni lazább), a kiegészítőim mindig stimmelnek, figyeld hogy melyik színek vannak divatban, mert szörnyen gáz, ha a kék a divat és te mondjuk pirosat húzol. ne használj két rikitó színt együtt, járok kozmetikushoz, szeretem a rövid szoknyákat, ruhákat. és ne olvass! ne olvass el 50 mondatnál többet, sosem. azt hiszem ennyi:)
2012. aug. 31. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!