Elegáns legyek vagy olyan plázacicás?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni a plázcicások olyan vagányok de az elegánsok olyan csinosak.Most akkor milyen legyen a stílusom?2011. dec. 22. 18:11
1/11 anonim válasza:
Plázacicás.
Az is lehet egyben csinos is.
2/11 anonim válasza:
Melyiket érzed közelebb magadhoz?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom.Valahogy mindkettőt közel érzemmagamhoz :-))
2011. dec. 22. 18:18
4/11 anonim válasza:
Hát akkor szerintem próbáld ki mondjuk 1-1 hétig mindkettőt, úgy már könnyebb lesz talán :)
5/11 anonim válasza:
Plázacicás csak akkor legyél, ha a testi adottságaid is megvannak hozzá. Különben röhejesen fogsz kinézni...
6/11 anonim válasza:
Nö akarsz lenni vagy lány?
Egy Nö elegáns, egy lány plázacicás.
7/11 anonim válasza:
Lány vagyok de még sem vagyok plázacica..
8/11 anonim válasza:
5. válaszoló: Attól, hogy valaki lány, nem kifejezetten plázacicás...
Szerintem próbáld ötvözni a két stílust, vagy egyszeruen egyik nap így, másik nap úgy öltözködj. Hisz ha mindkettö tetszik, lehet keverni, váltogatni a kettöt. Szerintem inkább elegáns legyél, de rajtad áll, hogy melyik stílusban érzed jól/jobban/ magad.
9/11 anonim válasza:
Szerintem az ember stílusának nem ilyen módon kéne születnie. Legalábbis,ha az embernek van egyénisége,akkor az jön magától és nem kell beleerőltetnie magát semmibe. A két általad említett stílus pedig annyira messze áll egymástól,hogy nehezen tudom elképzelni,hogy mind a kettő passzoljon az egyéniségedhez,márpedig akkor mutat jól valaki a ruhájában,ha az illik a személyiségéhez és a korához is. A lényeg,hogy nem feltétlen kell megerőszakolni az öltözködésedet,csak azért,hogy divatos legyél!Azt hiszem van is egy hasonló mondás,hogy "A stílust nem lehet tanulni,azt érezni kell!" Na de nem akarok nagyon okoskodni,ebből úgyis azt fogadsz meg,amit akarsz.:)
10/11 anonim válasza:
Ha egy öreg bácsitól is elfogadsz tanácsot, akkor azt javaslom, legyél önmagad. Nem baj, ha nem divat(=trendi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!