Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek plázacicás?

Hogyan legyek plázacicás?

Figyelt kérdés
Szeretném ha leírnátok nekem hogyan öltözködtök , sminkeltek, milyen hajat viseltek szal mindent. Igazából nőiesen öltözködöm, imádom a magassarkút, sminkelek de mégsem érzem magam plázásnak. Sztem nincs meg bennem vmi plussz amitől még jobb lehetnék... Kérlek segítsetek!!! Minden normális választ szívesen fogadok :) nicolerichie15@gmail.com írhattok ide is :) :) köszcsi
2012. júl. 29. 18:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Az IQ-d már megvan hozzá.
2012. júl. 29. 18:59
 2/12 A kérdező kommentje:

óhhh gondoltam hogy lesz vmi nagyokos :) köszi a választ :D

az értelmes segítő válaszokat szívesen várom!!!

2012. júl. 29. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Már volt ilyen kérdés:

"Hosszú szőke haj, miniszoknya, műköröm, kivágott top, agyonszolizott bőr, sok smink (tetovált vagy rajzolt szemöldök, erősen kontúrozott száj világos rúzzsal), persze tűsarok, nincsenek mindig rózsaszínben, de tény, hogy élénk színeket hordanak, rózsaszín, neonzöld, neonsárga, mindenféle rikító színek.

Azért plázaciciák, mert az idejük nagy részét plázákban, bevásárló központokban töltik, shoppingolnak, ott nézegetik a pasikat, esténként meg a diszkóban. Jellegzetes, hogy nem túl okosak, elég műveletlenek tudnak lenni, az életüket a szoli, a pláza és a műkörmös tölti ki. Persze általánosítani nem akarok, de ez jellegzetes."

itt egy blog is: [link]

2012. júl. 29. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
miért akarsz az lenni?:)
2012. júl. 29. 19:34
 5/12 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy rontsd el a külsőd minden lehetséges módon. Plasztikák tömbkelege. Műszáj, mű mell. Ilyesmi. Mini ruhák, kb mint a nem mondom kiken. Tűsarok, és mell kidobva persze. Nyávogj, követelődz. Jah..és a fekete haj és az agyon szolizott bőr. Ilyesmi. de ha nincs benned semmi plussz, ahogy írtad, akkor hiába. Nem tudom miért hiszed, hogy nagyon menők és szépek a plázacicák. Mellesleg. Mennek ki a divatból, úgyh nagyon elkéstél drága. De ha ilyen akarsz lenni, akkor sokan fognak utálni. mellesleg, késöbb nagyon megbánod majd. Nem tudom, h elmúltál e már 12, de ha igen, akkor nagyon sajnállak, mert olyan akarsz lenni, akiket a legtöbben megfojtanának és megvernének. De... sok sikert.
2012. júl. 29. 20:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Csekkold a ValóVilágos csajokat, és lesd el, hogy ök mit hogyan csinálnak. De azért nem sok eszed lehet.
2012. júl. 30. 07:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért akarsz az lenni?
2012. júl. 30. 09:33
 8/12 A kérdező kommentje:
külsőre szeretnék olyan lenni....sztem szépek.. és minden fiú megbámulja őket és a csajok irigyek rájuk!! szerintem ezt kár tagadni :)
2012. júl. 31. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rájuk irigy. Sőt. Még én sem értem nő létemre, hogy miért jó az, ha majmot csinálnak magukból. Persze az amerikai plázalányok még igényesek, de ami itt magyar országon van, az már undorító. A fiúk ugye tudod miért nézik őket ? Ha csak sex-re akarsz kelleni valakinek. Ne azért nézik őket mert olyan szépek. Eddig minden fiú megkérdezte tőlem, hogy olyan műek a lányok. Műköröm, műhaj meg ilyesmi stb.. . Mondom nem tudom. Szerintük undorító, de kaphatóak (a 99%-a), és ezt kihasználják. Mindegyik pasi ha észrevetted, lehet, hogy plázacica barátnője van. De olyat vesz el feleségül, aki inkább természetes. Ez tény. :)
2012. júl. 31. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha mű akarsz lenni/mű vagy, akkor már eleve nem vagy szép.
2012. júl. 31. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!