Sokak szerint szép vagyok, de nekem még sincs semmi önbizalmam. Nagyon zavar, hogy nincs mellem. Fiúk titeket nagyon zavar?
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 20:04
1/23 ASOT válasza:
nem igazán a mell a lényeg , de persze nem hátrány ha nem két méhcsípés. gondolom annál nagyobb.
de a szépség relatív!
kinek mi a szép...
2/23 anonim válasza:
Kép jó lenne,legalább egy viszonyítási alapnak.Annyira nem baj..
3/23 anonim válasza:
Testalkattól, és testsúlytól is függ,hogy zavar-e
4/23 anonim válasza:
semmi gond nincs azzal, mindenkinek más tetszik...
kinek a pap, kinek a paplan
5/23 anonim válasza:
Minden héten megkérdezitek ugyanezt? :D Ma sem zavar!
6/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem ez a fontos.:-):-) különben is, pl nekem a szép formás fenék az amit imádok egy csajon:-):-):-)
7/23 anonim válasza:
engem nem zavarna, ha nincs melled,de majd ha gyereked lesz őt fogja, mert nem fog örülni a tápszernek :)
8/23 anonim válasza:
az előttem írónak: valójában egy kismellű nő ugyanannyi tejjel 'rendelkezik' mint egy nagymellű, mert a mell mérete nem a tápláléktól függ, hanem zsírszövet. van akinek több megy rá van akinek kevesebb, de egyáltalán nem ez teszi a különbséget:)
9/23 anonim válasza:
És a tej minősége (zsírossága) is ugyan olyan? Laikus férfiként kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!