Hogyan tudnék egyenes háttal menni úgy, hogy ne nézzek ki úgy mint aki karót nyelt?
helyesen teszed:)
Nekem gerincferdülésem volt és 3 évig jártam gyógytornára az iskolában. Nagyon utáltam, de meg lett az eredménye!
Hű hát ezt így nehéz elmondani, mutatni kellene :)
a válladat hátrahúzod, a melledet kitolod, de ne feszítsbe nagyon :D a seggedet pedig kitolod és kész. csak a váll a lányeg azt húzd hátra! jaaa! és a nyakadat is egy kicsit.. de ne nagyon, mert sztem attól néznek ki úgy az emberek karótnyeltnek, ha a nyakukat is erőltetve húzzák hátra. Egyébként ha eddig nem jártál egyenes háttal akkor lehet h azért érzed merevnek. én telejsen megszoktam, sokan dicsérik a tartásom és nem merev. megszokod majd. csak ne erőltesd sehol... ha a hátad fáj tőle picit az nem baj, sőt.. eleinte fog is fájni.
szóval a lényeg h told ki a farod, és a melled.. meg húzd hátra kicsit a vállad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!