Nagy baj, ha a fiam nem egyenes háttal ül?
Figyelt kérdés
Megjártuk már a fejlődésnurológiát(diagnózis: örökletes hypotónia), nem javasoltak terápiát. Voltunk konduktornál, Ő sem mondott rá semmi érdemlegeset. Nagyon aggódom, hogy nem lesz-e így ebből gerincfedülés. Úgy tudom teljesen egyenesen kell ülni a babáknak. Már 14 hónapos.2010. aug. 23. 19:23
1/1 anonim válasza:
Szia, szerintem ne aggódj, ha lenne miért aggódni akkor valamit tettek volna ellene, az én fiam nagyon görbén ült mindig, kiegyenesítettem a hátát próbáltam tanítani, hogy úgy üljön..de nem ért semmit..egy pillanat múlva ugyan olyan görbén ücsörgött, eltelt pár év, már harmadik osztályos lesz idén és nincs gerincferdülése, és úgy ül néha mint aki karót nyelt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!