Hogyan lehet megszokni és megtanulni hogy mindig kihúzzam magam egyenes háttal?
Figyelt kérdés
Sajnos a magasságom miatt (190cm) gyakran nézek lefelé és emiatt görbén tartom magam, de szeretnék egyenesen járni. Milyen gyakorlatok vannak arra, hogy ez berögződjön és természetessé, automatikussá váljon? (mindig próbálom magam kihúzni és miután csináltam ezt-azt, azon veszem észre magam, hogy már megint görbe vagyok)2010. nov. 16. 11:48
1/4 anonim válasza:
A hátad mögött összekulcsolt kezed húzogasd felfelé. Tehát egy-egy hátrahúzásnál közelítsenek egymás felé a lapockáid. Ez önmagában is egy kellemes gyakorlat, utána ösztönösen egyenesebben ülsz, állsz. ...szóval tartsd hátrébb a vállaidat.
Üdv, HajDoktor
2/4 anonim válasza:
Ha otthon vagy, akkor tehetsz egy keménykötésű könyvet a fejedre, és úgy járkálj. Ha nem esik le, akkor biztos, hogy egyenes leszel, egy idő után pedig könyv nélkül is egyenesen fogod tartani magad.
3/4 anonim válasza:
Lányom görnyedt állandóan, Én meg állandóan figyelmeztettem. Annyira belérögződött, az állandó macerálásom, hogy megtanult kihúzott felsőtesttel járni.
4/4 anonim válasza:
Van olyan tartásjavító hátpánt,ami elvileg nem engedi előreesni a vállakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!