Fiúk! Fontos, hogy egy lánynak legyen melle?
Hiba lenne az önáltatás!Ebben az életkorban fontos a lányoknak és a fiúknak is, de később sokan kinövik ezt, mert végül a fiúk nem a mellhez választanak lányt, hanem a választott lánynak lesz vmilyen melle, a lányok pedig -jó esetben- rájönnek, hogy a mellük csak egy részük, és -bár fontos- nem a legfontosabb.
Tagadhatatlan, hogy a férfiak nagy részének bejön a nagy cickó (nekem is :-), ez pusztán adottság, és nem tehetünk róla, de ehhez képest sokkal kevesebbnél lesz ez a kizárólagosan döntő tényező (nálam sem).
Ettől függetlenül hatalmas biznic meglovagolni a komplxusokat (mellnövelés, pénisznagyobbítás), és pénzt csinálni olyanból, ami csak kis hányadában valós probléma, és csak az -soxor más okok miatt is- alacsony önértékelést toldozgatja-foldozgatja. És öngerjesztő, mert minél többen csinálják, annál többen akarják megcsináltatni.
Vigasztaljon az, hogy ez nem fog a térdedig érni esetleg 1-2 gyerek után, és állítólag érzékenyebb is a kisebb - de ez utóbbiról csak közvetett információim vannak :-). Mint mindennek, ennek is megvan az előnye, és hátránya is. Amúgy meg vszeg nőni fog még...
#16-os válaszoló!
Tulajdonképpen nem is nagyon értettem mit akartál ezzel leírni. De lehet az a gond,hogy már fáradt vagyok..:D bocsi :)
*keresek -et akartam írni, bocsi :D
amúgy 17/f +14 nap és 18 :P
A 21.-hozzászóló vagyok.
Látom, nagy vizet kavart az a pár mondatom , meg a kérdező sem vette hasznát, ezért (de főleg a kérdező miatt) átfogalmazom, ill. lefordítom magyarról-magyarra. És végül -reményeim szt legalábbis- megnyugszanak a kedélyek is.
Ez volt eddig a semmi, de most jön a lényeg: a válasz 2.0! :-)
Nekem is a nagyobb típusú a szimpibb, és a barátnőmnek is az van, de ez mégiscsak a véletlen műve, mert a randijainkon soxor a szemébe néztem (ezáltal simán alakulhatott vna ellenkezőképpen is), így ebből azt is leszűrtem, hogy talán nem is a mell a legfontosabb. Az meg, hogy a nagyobb jobban bejön -teccik-nemteccik-, evolúciós okokra (meg 100000 évekre) vezethető vissza, szal "vis maior".
Cukkolások meg nem csak ilyenek miatt szoktak történni. Ez csak egy a kismillió genyózási ok között, de egy közös bennük: mindig a legfájóbb pontot támadják (általában amiben különbözöl tőlük), mert ez teszi a heccelőket hepivé. Sztem te is találhatnál rajtuk fogást, csak nem olyan típus vagy (Cumi!). Erre vszeg nincs gyógyír, max. az acélideg, vagy a pofon.
Emiatt (ti. a kis méret miatt) sztem ne feküdj kés alá, hogy a paplanszájúveronika, vagy voksánkacsa nyomdokaiba léphess, meg az 1-2 évenként és 300köbcentinként cickó-ápgrédelők közé állhass, mert más is néz rajtam kívül még a lányok szemébe (ismerek is ilyen "suttogókat" :-), és egyikkel talán még össze is fogtok illeni.
Előnyei is vannak a kisebbnek a nagyobbal szemben: pl. tudsz hason feküdni, futáskor nem lötyög, de persze vannak ettől nagyobb gyakorlati haszonnal bírók is (ld. az eredeti 21-es hsz. végén!).
18-ig meg még akár hozhatja is a formáját (és vszeg lesz is egy közepes méretű belőle, mert általában mindenből 2 féle a legritkább: a legkisebb, meg a legnagyobb), de addig kitartás!
Ennél jobban nemtom átfogalmazni, de talán már ez is megfelel majd. :-)
Amúgy a hsz. írásakor alant van egy pár dolog iránymutatónak, és ebből az egyik ez: "Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre!". Egyeseknek talán érdemes lenne megfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!