Szerintetek egy 15 éves lánynak milyen lapos és izmos kell legyen a hasa? Ha kockás az jó vagy túlzás? (képeket is kerek)
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 09:20
1/12 anonim válasza:
Szerintem erre nincsen recept. Ha a lány sportol, tornázik, akkor nyilván izmosabb a hasa. Nem gáz, ha izmos vagy :)
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Szerintem elég ha látszik, hogy nem vagy az otthon lustulós:) Nekem hasonló, bár én halvány kockákra pályázok (nem kérek másoktól véleményt, nem én vagyok a kérdező :) és a hasam felső részén már látszik is. Bőven elég, hacsak nem akarsz többet:
Én pedig ilyet akarok:
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. júl. 7. 18:13
5/12 anonim válasza:
Egy 15 éves lánynak legyen nőies puha hasa. Nem kövér, csak egy enyhén domborodó!
8/12 anonim válasza:
Egy lánynak ne legyen kockás hasa!!!!!
9/12 anonim válasza:
nem taszít, ha kockás, csak ne legyen nagyon lapos a feneke és a melle, mert az gáz
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!