Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen körmökkel...

Hogy lehet ilyen körmökkel létezni?

Figyelt kérdés
úgy értem,ajtót nyitni,billentyűzetet nyomkodni ilyenek :DD [link]
2012. júl. 22. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
sehogy. ez nem csak undorító, de még a hétköznapokat is megnehezíti
2012. júl. 22. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
na az ilyeneket kéne betiltani :|
2012. júl. 22. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:

1. akinek nem tetszik, ne nézze. :)

2. hiába pofázták már el százszor, hogy mindent ugyan úgy lehet vele csinálni, úgysem hiszi el az, aki feltesz ilyen kérdéseket.. Tehát, már mindenki azt válaszolja, hogy sehogy nem lehet vele létezni, és akinek ilyen van, az csak vegetál. :D Így, jelenleg mo.-on, és a világ sok országában van pár nő, aki élő halott a körmei miatt.

3. és a segge is szaros marad, mert természetesen kitörölni sem lehet vele :D

2012. júl. 23. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen nem hétköznapi lányoknak való. Hanem olyanoknak akik helyett más, minden munkát és teendőt elvégez.. :|

Nem tudom hogy van-e olyan akinek ez tetszik mert elég ijesztő.

2012. júl. 23. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem ezt mert nekem van műkörmöm (barátnőm csinálta aki körmös rajtam gyakorolt) és alig hosszabb mint a saját körmöm kb ilyen: [link] de már ezzel is nehezemre esikn bizonyos dolgokat csinálta tegnap pl elment a postás a csomagommal mert öt perc alatt sikerült a kulccsal kinyitnom az ajtót na itt lett elegem és feltettem ezt a kérdést :D
2012. júl. 23. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!