Suliba milyen körmökkel mész? (Nem műköröm)
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 17:14
1/19 anonim válasza:
Általában rövidre vágom és befestem lilára vagy pinkre.
3/19 anonim válasza:
rövid körömöt hordok. praktikum:)
4/19 anonim válasza:
általába fekete de van amikor fehér vagy kék.. : D
5/19 anonim válasza:
nálunk nem hagyják a nagyon festett körmöket (elit suli... -.-")
de idén megpróbálom a natúr/bőrszínű festéket fekete matricával. :D sztem nagyon szép...
7/19 anonim válasza:
rövid, mivel a sulinkban tesin a röpi a fő anyag (a 9 és fél hónapból 6-on tutira röpizünk), ezért nem lehet se hosszú köröm, se műköröm. élénkre festem: vagy lila, vagy pink, vagy zöld, vagy szederszínű.
8/19 anonim válasza:
Nálunk nem lehet semmilyenre:S
de nyáron általában éptiett körmöm szokott lenni.
9/19 anonim válasza:
azt szeretem ha hosszú a körmöm, de sajna elég gyenge, szóval nem mindig tudom megnöveszteni :S
amúgy sötétkékre, bordóra vagy feketére szoktam festeni. esetleg még a francia jöhet szóba :)
17/L
10/19 anonim válasza:
nekem nem olyan rövid, de nem is hosszú és be fogom festeni vörösre, volt is befestve, de akkor lilára is egyszerre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!