Hegyes tipes körmökkel kitudom venni a kontaktlencsémet?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 16:03
1/6 anonim válasza:
Bármilyen nagy meg hegyes körömmel is ki lehet venni, csak veszélyes.
2/6 anonim válasza:
Én nem ajánlom. Nekem ha már kicsit nagyobb a körmöm a kelleténél,akkor is néha megmarom vele a szememet, miközben kiveszem. És elég fájdalmas. Ha hosszú és hegyes is,akkor főleg necces a dolog. Ha folyamatosan azzal irritálod,előbb-utóbb nagy kárt tehetsz a szemeidben. Szóval gondolod meg, megér-e annyit a nagy köröm.
3/6 anonim válasza:
egyik barátnőmnek nagyon hosszú tipes körmei vannak mindig és kontaklencséje is. neki megy a kettő együtt. :)
5/6 anonim válasza:
Nekem hosszú a körmöm, mondjuk nem hegyes. Az ujjam oldalával szoktam kivenni.
6/6 anonim válasza:
nekem ha nagyok a körmeim ki tudom venni, de a fodrászom igen negy(kocka elejű) műkörmökkel is kiszedi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!