Umcika kérdése:
Műköröm fellevegősödés mitől lehet? Ha évek óta mindent ugyan úgy csinálok, ugyan azt a terméket használom mindenkinél és 99%-ban nincs gond a körmökkel, de van egy csaj akinek bármit csinálok szinte 1 hét alatt fellevegősödik és egybe lejön!?
Figyelt kérdés
Köröm formája kicsit laposabb és szélesedő köröm, nem átlagos. Lehet netán, hogy zsírosabb a körme? Porcelánnal építettem neki (nem tippes), tudom, hogy a megfelelő reszelés, bőrhöz ne érjen az anyag meg az ecset, minden zsírtalan legyen, másokkal nem is szokott gond lenni, de most ez kifog rajtam! :/ Volt már valakinek ilyen tapasztalata?2012. jan. 7. 18:12
1/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést érdemes lenne egy körmös oldalon feltenni, nem itt.
Amúgy van ilyen, hogy valakinek a körme nem bír bizonyos anyagokat. Ritkán, de előfordul. Meg kell próbálni zselével. ha azzal sem megy, akkor vagy jár kéthetente, vagy lemond a műkörömről.
2/8 cze válasza:
valami vegyszer az oka,például tűzhelytisztító,stb
3/8 anonim válasza:
Nem okoz vegyszer fellevegősödést.
4/8 cze válasza:
egy erősebb tisztítószer igen ha nem használ kesztyüt
5/8 anonim válasza:
ok, látom, mindenki nagyon ért hozzá. mondjuk én ezt oktatom, és több éves tapasztalat van a hátam mögött, nem egy hasonló esettel, kb nulla köze volt a tisztítószerekhez. na mindegy, akkor ok, a tisztítószer okozza.
6/8 anonim válasza:
Nem bírja a körme a porcelánt. Nekem is van egy ilyen vendégem, nála a zselé viszont bevált! Nem levegősödik, nem jön le.
7/8 anonim válasza:
Simán, csak a körömformája is okozhatja. Nem lehet, hogy egy kicsit kanál?
8/8 anonim válasza:
Szia, nekem is van ilyen vendégem neki 2 hét után felválik, azt mondja kicsit fel is feszegeti mikor levegős lesz (szerintem a te vendéged is piszkálja) már mindent próbáltam de 2 körme mindig lejön, a többi érdekes módon nem, mindig ugyanaz a kettő... Én mondjuk zselével dolgozok, most gondolkozom hogy kipróbálom nála a porcelánt... amúgy a vendégem vendéglátásban dolgozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!