A melleim formátlanok és lógnak, nagyon zavar, van valami torna gyarkorlat vagy krém vagy akármi ami segítene?
Szerintem híznod kellene egy kicsit és mellette edzened, nem kardio hanem súlyzós edzések, amik növelik az izmodat!. Nekem elég nagynak mondható 85/C-s mellem van, viszont mikor elkezdtem újból versenyszerúen sportolni (nagyon intenziv edzések) akkor a mellem nagyon elfogyott és egy átlagosabb B lett. Előtte úgy állt mintha szilikon lenne utána pedig kicsit megereszkedett mikor fogytam (vagyishát nem fogytam hanem a sok kardió az oka...), amit azért is furcsálltam mert mindenki azt mondja hogy a kisebb mell feszesebb.Hát velem nem igy történt...Aztán ez annyira zavart hogy inkább abbahagytam a sportot, viszont a súlyzós edzés maradt (has,com,vádli,fenék,kar erősítés) viszont elhagytam az edzés aerob részét, a kaját nem vonom meg magamtól, nagyon sokat eszek,válogatás nélkül minden megeszek(bár húst azt nem). A mellem szerencsére visszajött és ugyanolyan feszes és kerek mint a sport előtt.
Bocsi hogy hosszú lett. Tehát a javaslatom:Egyél,igyál sokat de közbe edzél keményen hogy szép feszes tudj maradni!:)
20L
Hát súlyzóval csak simán bicepszre gyúrok,+ még arra használom a súlyzót hogy rápakolok legalább 10 kilot és azt megfogom és lábujjhegyre emelkedek 4X30-szor (ez vádlit erősit) , Aztán ugyanugy fogom a súlyzót ,kis terpeszbe állok és térhajlítás-nyújtás(ezt combizomra) :) Más nem nagyon csinálok súlyzóval mert nem akarok túl izmos lenni.
De a legfontosabb szerintem a hasat erősíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!