Fiúk, titeket zavar, ha egy lánynak szőrös a lába?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 18:08
1/12 anonim válasza:
Nem zavar, mivel nem megyek a közelébe egy olyan lánynak, mert hogy nem maradok 100km-es körzetben az biztos!
2/12 anonim válasza:
Miért nem szőrtelenítesz? Engem zavar.
4/12 anonim válasza:
Ha fiús a szőre akkor igen zavar
5/12 anonim válasza:
szokás a lányoknak borotválnia vagy valahogy szőrtelenítenie a lábukat :S
6/12 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember akit ne zavarna!
7/12 anonim válasza:
igen zavar. zavar az is a hónalja szőrős az is ha a puncija az meg az is ha bajusza van.
8/12 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy alapból nem szőrtelenít, vagy épp nem volt ideje elmenni a kozmetikushoz és elkezdett kinőni.
Nem is értem, hogy valaki miért nem csinálja, nagyon undorító.
9/12 anonim válasza:
Attól függ, ha szőke és/vagy alig látszódik, akkor nem. Viszont ha szőrösebb mint az enyém, az már nem tetszene
10/12 anonim válasza:
Hát mivel nekem elég vastagszálú és fekete, ezért gusztustalan lenne ha nem szőrteleníteném... Szóval ha te is ilyen tipus vagy, akkor bizony gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!