Ez tényleg annyira elítélendő?
Külföldre költözünk, ahol az első időszakban egész biztosan össze kell húzni a nadrágszíjat.
Már számolgattuk, hogy mi mennyibe kerülhet, miből kell lefaragni.
Magam részéről mondtam, hogy akkor leszedetem a műkörmömet előtte, illetve ugrik a kozmetikus (gyanta) is.
A hajfestékből meg viszek magammal pár hónapra elegendőt és megoldom otthon.
A férjem kérdezte, hogy házilag nem lehet-e megoldani ezeket. Mondtam, hogy a gyantát azért nem, mert nem mindenhol férek magamhoz, a körmömet meg azért nem, mert iszonyú rossz a kézügyességem.
Mivel a férjem barkácsol és jó kézügyessége van, felajánlotta, hogy akkor megpróbálja megtanulni, veszünk itthon felszerelést hozzá és majd ő házilag megcsinálja nekem. Gyantát szintén.
Na erre már kaptunk néhány beszólást. Komolyan, mi a gond ezzel, ennyire elítélendő?
nem elítélendő, mindenki azt csinál, amit akar. én mondjuk sosem gyantáztattam még kozmetikusnál, epiláló gépem van és hidd el, meg lehet csinálni.... mindenhol :) persze a gyantát is lehet házilag. aranyos a férjedtől, hogy segíteni akar.
a körömmel óvatosabbnak kell lenni, ha szakszerűtlenül csinálják, baj lehet belőle (algás/gombás) körmök. szóval, ha ilyenre adjátok a fejetek, sokat gyakoroljon a férjed a műkörmös segítségével.
28/L
Göndör a hajam, úgyhogy elég viccesen néznék ki egyenes végűre vágott hajjal :) A hajvágás kevésbé fontos, nagyjából félévente vágatom,a festést megoldom otthon.
Nem tudom, miért tették át ebbe a kategóriába a kérdést, a hangsúly a férjemen (és azon, hogy megcsinálna ilyet) volt, nem a műkörmön vagy a hajvágáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!