2 gyermekes anya vagyok,elváltunk a férjemmel 2009-ben,de aztán a sors úgy hozta,hogy 2 éve megint együtt vagyunk.Viszont sok minden történt,ami miatt a kapcsolatunk nem az igazi.Ő vett 1 házat anyóstól 2. szomszédban,de oda nem akarok menni lakni-rossz kapcsolat miatt-,a két gyerekkel egyébként önkormányzati lakásban lakunk.Én megismerkedtem valakivel itt a neten,beszélgetünk meg telefonszámát is tudjuk egymásnak,de még nem találkoztunkj.Párom ezt megtudta,kiverte a balhét és haragszik,fáj neki,hogy tehettem én ilyet..Tudom,nem volt szép dolog,van lelkiismeretfurdalásom,de amúgy is külön mennénk,mert ő hamarosan beköltözik abba a házba,de mi a gyerekekkel maradunk itt.Mi a véleményetek?Ti mit tennétek?Belemennétek az új kapcsolatba,vagy elmennétek olyan helyre lakni,ahol nem akartok élni?Tényleg olyan elitélendő dolog,amit csináltam?
Ami elitélendö, hogy az elözö kapcsolatodat nem zártad le, és úgy kezdtél másikba.
Az, hogy költözöl a volt férjeddel vagy sem, az lényegtelen, de az, hogy elvileg vele élsz együtt, és közben mással kezdesz, az nem becsületes dolog.
2012. jún. 8. 20:53
2/18 anonim válasza:
el kéne döntened, hogy mit akarsz, mert a férjedet nem nagyon, akkor viszont minek rontod el az életét?
2012. jún. 8. 20:53
3/18 anonim válasza:
Én a gyerekek,és a család együtt maradása érdekében odaköltöznék a házba.
2012. jún. 8. 20:54
4/18 anonim válasza:
Egy családanyának a gyerekei érdekeit kell szem előtt tartania szerintem.
2012. jún. 8. 20:55
5/18 anonim válasza:
először is elváltatok, másodszor meg ha ő együtt képzelte a közös jövőt, akkor együtt kellett volna venni egy házat, ott, ahol te is lakni akarsz. Ő nem egy kompromisszumképes valaki, úgy látom, eldöntötte, hogy ti mentek a házába? Ami ráadásul neked kellemetlen helyen van? Gondolom, van még más egyéb rossz tulajdonsága is, ami miatt elváltatok, én is inkább mással próbálkoznék.
6/18 anonim válasza:
Ha újra együtt vagytok,akkor nem volt szép dolog tőled. Egy netes kapcsolatba nem nennék bele. Ha csak a lakás miatt van problémátok,akkor ezt rendezni kellene. A gyerekek érdekeit kellene nézned,hogy nekik mi a jó. Nekik az apjukra is szüksége van.
Az új kapcsolat sem biztos,hogy jobb lenne,mint a mostani.
7/18 anonim válasza:
4-es! és az apának az anya érdekeit nem kell szem előtt tartania? Ha anya nem boldog, a gyerek sem lesz az.
2012. jún. 8. 20:56
8/18 anonim válasza:
Nem értem, most akkor együtt vagytok, vagy nem? Ha együtt vagytok, miért költöztök külön és miért ismerkedsz más férfiakkal? Vagy csak azért akartok szétmenni, mert neked nem tetszik az a ház, ahol laknátok? Szerintem nem a házzal van igazán bajd, az csak kifogás, hogy ne kelljen együtt élned a pároddal. Ne húzd az agyát, hanem mondd meg neki, hogy nem szereted már!
2012. jún. 8. 20:56
9/18 anonim válasza:
1. Ha szeretném a férjem, odaköltöznék, amíg együtt ki nem találunk jobbat (persze a férjed teljes mértékben tojik az igényeidre, az is nagyon gáz).
2. Ha már nem szeretném, és nem akarnám megmenteni a házasságunkat, akkor nem költöznék, de egyértelművé tenném a másik fél számára a döntésemet, és mihamarabb válnék (a gyerekek a rossz válást sínylik meg, nem a békés válást). Aztán gondolkoznék új kapcsolaton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!