Szerintetek elitélendő dolog ez?
Most a férjed költözött vissza hozzátok és költözne el?
Én is a neten ismertem meg a férjemet, légy óvatos, de nem írnám le a netes pasit, csak jól informáld le, ismerd meg a családját, barátait.
Megint 9-es
*a rossz HÁZASSÁGOT
bocsi, álmos vagyok :D
Mivel egyik kapcsolatodat sem ismerjük,nem tudhatjuk,hogy mit tennénk a te helyedben.A döntés a te kezedben van,mely befolyásolja majd a gyermekeid életét is.
A magam részéről örülnék,hogy nem függök senkitől,és nem is nagyon akarnék senkit a gyermekeim nyakába varrni.Persze ne legyél magányos,ismerkedj,szórakozz,de többé ne add fel az önállóságodat!
Neked kell ezt tudni, hogy valojaban mi is tortent? Ez a te eleted, elvaltal, majd osszekoltoztel, de tisztaznod kellene, hogy mit erzel? Szereted a parodat? Miert valtal el, s miert laksz vele ujra egyutt?
Onkontroll, s legy hatarozott, tudd mindig, hogy mit csinalsz, te szulo is vagy, nem csak egy no!
Egyenlőre ismerkedsz egy idegennel ami 50-50% hogy jól vagy rosszul sül el, esetleg csak barátkozol, mert neked is szükséged van barátra.
A volt férjed, meg féltékenykedik, ha van oka, ha nincs.
Ellenben bele akar vinni egy olyan helyzetbe, amitől te idegbajt kapsz, ez sem fair.
Őszintén, a férjemet meg a másik pasit betenném a "haver-ismi" dobozomba, és élném az életemet. Így nem megy majd az ujjal mutogatás.(mind a két kapcsolatot lezárnám úgymint férfi, hogy tiszta lappal kezdjek, mint nő, és ők is)
Köszönöm a válaszokat!Nehéz helyzet ez,s nem tudom,mit csináljak!Sok kérdés van,amire válasz még nincsen.A párom nagyon el van kenődve,ő nem akar elvesziteni,de nem tudom azt meg hogyan tudnám vállalni,hogy odaköltözzek anyós közelébe?A szivem mélyén persze még szeretem a párom,hisz a férjem volt,ő a gyerekeim apja és már ez a 7. év-1 év kihagyás volt ugyan-amit egymás mellett lehúzúnk!Az új ismeretség megvan,telefonon beszélgetünk,meg van hogy itt neten irunk egymásnak,ő azt mondta,szeretne velem komoly kapcsolatot.Őiránta nem igazán érzek semmit,még csak baráti érzelmeket táplálok,kedvelni kedvelem,de ennyi.
Kedves utolsó,nagyon lenéző volt a hsz-ed!Azt gondolod,mi elvált nők nem érdemeljük meg hogy normális kapcsolatunk legyen és ha találunk valakit,az nem fogadja el a helyzetünket,meg a gyerekeket?Tudom,nincs Télapó és más csodák sem a világban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!