Hogyan lehetnék szebb?! (többi lent)
Figyelt kérdés
Mások azt mondják hogy szép vagyok, de én nem érzem magam annak, egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal. mivel lehetnék szebb ?!
előre is köszönöm a válaszokat.:)
2012. júl. 10. 12:43
11/18 A kérdező kommentje:
9es: igen?! jo tudni .. mi a neved?o.o
2012. júl. 10. 14:01
12/18 anonim válasza:
az 50 kg nem sok ugyhogy dagadt nem lehetsz. Tudom hogy ez nem vigazstal de ennyi idösen mindenkinek van magával baja. Majd elmulik. Sok változáson mész át és ez okoz hülye gondolatokat, érzéseket.
13/18 anonim válasza:
A képen minden látszik, de önbizalomhiány az valóban nem. EGy önbizalomhiányos lány nem írja ki a kezére a világhálóra feltett képen, hogy "Ba.zd meg"
Szóval erről ennyit, önbizalomhiány nincs.
Az alak meg: sokat változik ebben a korban, kamaszkorból mész tinikor felé, lesz még jobb is, rosszabb is :)
14/18 anonim válasza:
Anyám, tuti nem vagy dagadt! 166 centi és 50 kiló? :O na ne már! Én 160 centi vagyok és 60 kiló. És én se vagyok kövér. A képen pedig szép vagy! :)
15/18 anonim válasza:
Valamit kezdj magaddal, mert ma hazafelé menet minimum 8 hasonmásoddal találkoztam, egyszóval rohadt egyedi vagy.
16/18 anonim válasza:
"Valamit kezdj magaddal, mert ma hazafelé menet minimum 8 hasonmásoddal találkoztam, egyszóval rohadt egyedi vagy."
Ó, igen! Nálam is ugyanez! :)
17/18 anonim válasza:
higgy másoknak mert tényleg szép vagy(már amennyire ebből a képből meg lehet ítélni)
18/18 anonim válasza:
Beálltál a sorba!Kívül minden belül semmi és ehhez még legyél flegma is!Gratulálok! Önbizalomhiányban nem szenvedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!