Hogyan lehetnék szebb?! (többi lent)
Mások azt mondják hogy szép vagyok, de én nem érzem magam annak, egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal. mivel lehetnék szebb ?!
előre is köszönöm a válaszokat.:)
Valószinűleg önértékelési gondjaid vannak. önbizalomhiányod.
Ezen igazából csak Te tudsz változtatni.Biztos van a neten több oldal ami ezzel foglalkozik. Biztos vannak gyakorlatok amivel növelheted az önbizalmad.
Hány éves vagy? Mi a bajod magaddal? Midet nem látod szépnek?
Erre szerinted van ember a világon, aki így látatlanban tud válaszolni?
Vagy ilyen válaszokat akarsz? :
Jaj, alábecsülöd magad, kislány, szép vagy, nyugi, hiszen mások dicsérnek, akkor tutira szép vagy, fogadd le magad, biztos kicsi az önbizalmad"
Ha komoly a kérdés, és nem efféle közhelyválaszokra vagy kíváncsi, akkor így látatlanban semmi értelmeset nem lehet válaszolni rá.
2: 14 , es hat nemtudom, semmit se talalok magamom szepnek meg ugy alapbol, ronda vagyok,dagadt..:|
3: nem, nem iylen valaszokat akarok.:) akkor tegyek fel kepet?:o
14 évesen a legtöbb lány nincs magával megelégedve. Ha kövér vagy kezdj el sportolni attól elve nö az önbizalom na meg szebb lesz a tested, és figyelj oda az étkezésre. ne egyél sok édességet, ne igyál cukros üditöt. Sok zöldség, gyümölcs. Hány kg vagy?
Amugy igy látatlanban tényleg nehéz volt tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!