Milyen táskát vegyek magamnak?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és szeretnék venni magamnak egy táskát iskolába olyat ami nem rózsaszin és nincsenek rajta lovak ,barbiek,stb szóval egy komoly táska,tudom ,hogy korán van viszont elszeretném dönteni ,hogy milyet akarok venni.Köszönöm 12/Lány2012. júl. 9. 14:00
1/3 anonim válasza:
a budmil üzletekben - sportbolt - lehet nagyon jókat kapni . egyéb sportboltban is pl. intersport , hervis.
2/3 anonim válasza:
Hervis,vagy még a mostani "Fila utódja" a Diadora.Nekem is Diadora táskán(válltáska) lesz(elméletileg) és 9.-be megyek.
3/3 anonim válasza:
Mindenképp hátizsákot vegyél, spororboltokban lehet jó adidas,puma,nike táskákat venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!