Anyucik, mégis hányas melltartót vegyek magamnak?
Segítsetek légyszi!
Terhességeim előtt nagy mellem volt, 80D volt a méretem. Sajnos eléggé lefogytam, ez látszik a melleimen is.
Ha megnézek melltartóméret kalkulátort, akkor 75A kell. Ha ezt felveszem, meg is fulladok. 75-ös szorít, tehát kapásból kell a 80-as méret. Viszont a kosárral is gondom van. A B-s kosár nyomja oldalt a cicimet. A C-s kosár jó körben, viszont hiányzik belőle a mellem "teteje".
Milyen méretű vagy fazonú melltartót vegyetek szerintetek?
Itt állok a szoptatás végén, és az összes régi melltartóm hatalmas rám :(
Köszönöm.
Nekem is ez a problémám. :(
Én múltkor vettem egy push-up-os melltartót, ami nagyon jól áll, mert alulról megemeli a mellem. Én is több fazont és méretet felpróbáltam, másképp sajnos nem lehet megfelelőt találni.
Nekem csak a sport típusú melltartók jöttek be. Vannak olyanok, amik inkább egy top felsőre hasonlítanak, csak mell alatt véget érnek. Szoptatáskor felhúztam alulról. Az nem nyomott sehol és a méret is "rugalmasabb".
Irtó nagy melltartó kollekcióval rendelkezem, de egyet tudok hordani én is jelenleg... :o(
Push-upokkal most az a bajom, hogy szép ahogy megemeli a mellemet, de olyan érzésem van, hogy kiesik belőle felülről.
A sportmelltartókban meg olyan laposnak érzem magamat, ráadásul szeretem, ha van egy pici szivacsos rész, hogy ne látszódjon, ha "megbimbósodok".
A napokban felpróbáltam vagy 20 féle melltartót, itthon is van vagy 30, ami összegyűlt az évek alatt, borzasztó, hogy egyikben sem érzem jól magamat :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!