Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák adnátok tanácsot...

Anyukák adnátok tanácsot ebben? Milyen ruhát vegyek magamnak, ami divatos, de nem túl kirívó?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekem, de szülés után nem tudtam még lefogyni. Most 75 kg vagyok a 172 cm-es magasságomhoz. Erős vagyok csípőben, fenékben, hasam is van és a combom is vastag. Derekam van, felsőtestre nem híztam annyira.

Meg kell jelennünk a férjem munkahelyének jótékonysági bálján. Vennék valami csinos ruhát (felső+nadrág), de elképzelésem sincs. Szükségem lenne tanácsokra, esetleg képpel, linkkel. Nagyon köszönöm!

2011. febr. 11. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 162 és 63 kiló vagyok.Felül semmi,de hastól annál több.Nálunk van Vögele.Ott vannak divatos ruhák.Egy egyszerű szabású ruhát vettem.Egy vastag öv a derekamra,feldobtam egy hosszú szép lánccal és egy mintás harisnyával.
2011. febr. 11. 22:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is ruhát vegyél, ha hastól lefelé van rajtad a fölösleg. V nyakú kivágás mindenkinek jól áll, a szoknya meg legyen bővülő, térd alá kicsivel érő és fekete vagy lila vagy sötétkék. Egyszerű gyöngysor és magassarkú cipő. Ne vegyél nadrágot bálba, tudom, hogy nem az operabál, de akkor is.
2011. febr. 11. 22:59
 3/12 A kérdező kommentje:

Első gondolatom egy leggings volt tunikával. Vessem el?

A bál nem annyira puccos, inkább laza. Mintha egy szórakozóhelyre kellene menni.

2011. febr. 11. 23:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszoló vagyok:Igen,gyorsan verd ki a fejedből!Hidd el egy egyszerű szabású ruha nagyon jól áll!
2011. febr. 11. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én esküvőre mentem ebben (persze nem a sajátoméra) és egy színben harmonizáló szűk felsőben, fekete nadrággal.

Kismama voltam

2011. febr. 11. 23:22
 6/12 anonim ***** válasza:

[link]

ez lemaradt

2011. febr. 11. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:

En a helyedben mindenkeppen ruhat vennek fel. Nem azert, mert puccos a bal, hanem azert, mert egyszeruen jobban allna, illetve gondolom nem minden heten mozdultok ki szorakozni, ha mar egyszer mesz add meg a modjat es erezd magad igazan jol a borodben. Ne csak az alkalom legyen kulonleges, hanem ez rajtad is latszodjon.

Hidd el, ha sikerul olyan ruhat valasztani, ami illik rad, akkor nem fog karba veszni, alig fogod varni a kovetkezo alkalmat, amikor felveheted.

En ilyesmit keresnek a helyedben:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az utobbi kepen mindharom ruha tok jo szerintem es nagyon elonyos lenne.

De van meg ami jo lehet:

[link]

De szoknya plusz bluz is remek parositas azoknak is, akik nem nadszalkarcsuak, itt van peldaul ez a modell:

[link]

Es ezt kulon is tudod hordani kesobb.

Ne a szineket nezd, inkabb a ruhak szabasa a lenyeg.

2011. febr. 12. 12:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Sokat segítettetek.
2011. febr. 12. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Amikor mi mentünk a párommal karácsonyi vacsorára, én egy mintás, hosszú, melltől A vonalú, tunikát vettem fel fekete nadrággal, és magassarkú csizmával. Inkább miniruha, mint tunika. Jól éreztem magam benne, kényelmes volt, takart, és majd később is ki tudom használni a felsőt.
2011. febr. 12. 14:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez,hogy tetszik?

[link]

2011. febr. 12. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!