Anyukák adnátok tanácsot ebben? Milyen ruhát vegyek magamnak, ami divatos, de nem túl kirívó?
Van egy gyerekem, de szülés után nem tudtam még lefogyni. Most 75 kg vagyok a 172 cm-es magasságomhoz. Erős vagyok csípőben, fenékben, hasam is van és a combom is vastag. Derekam van, felsőtestre nem híztam annyira.
Meg kell jelennünk a férjem munkahelyének jótékonysági bálján. Vennék valami csinos ruhát (felső+nadrág), de elképzelésem sincs. Szükségem lenne tanácsokra, esetleg képpel, linkkel. Nagyon köszönöm!
Első gondolatom egy leggings volt tunikával. Vessem el?
A bál nem annyira puccos, inkább laza. Mintha egy szórakozóhelyre kellene menni.
Én esküvőre mentem ebben (persze nem a sajátoméra) és egy színben harmonizáló szűk felsőben, fekete nadrággal.
Kismama voltam
En a helyedben mindenkeppen ruhat vennek fel. Nem azert, mert puccos a bal, hanem azert, mert egyszeruen jobban allna, illetve gondolom nem minden heten mozdultok ki szorakozni, ha mar egyszer mesz add meg a modjat es erezd magad igazan jol a borodben. Ne csak az alkalom legyen kulonleges, hanem ez rajtad is latszodjon.
Hidd el, ha sikerul olyan ruhat valasztani, ami illik rad, akkor nem fog karba veszni, alig fogod varni a kovetkezo alkalmat, amikor felveheted.
En ilyesmit keresnek a helyedben:
Az utobbi kepen mindharom ruha tok jo szerintem es nagyon elonyos lenne.
De van meg ami jo lehet:
De szoknya plusz bluz is remek parositas azoknak is, akik nem nadszalkarcsuak, itt van peldaul ez a modell:
Es ezt kulon is tudod hordani kesobb.
Ne a szineket nezd, inkabb a ruhak szabasa a lenyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!