Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák adnátok tanácsot...

Anyukák adnátok tanácsot ebben? Milyen ruhát vegyek magamnak, ami divatos, de nem túl kirívó?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekem, de szülés után nem tudtam még lefogyni. Most 75 kg vagyok a 172 cm-es magasságomhoz. Erős vagyok csípőben, fenékben, hasam is van és a combom is vastag. Derekam van, felsőtestre nem híztam annyira.

Meg kell jelennünk a férjem munkahelyének jótékonysági bálján. Vennék valami csinos ruhát (felső+nadrág), de elképzelésem sincs. Szükségem lenne tanácsokra, esetleg képpel, linkkel. Nagyon köszönöm!

2011. febr. 11. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hát, én is hasonló testalkatú vagyok, mint te. Ami nekem a tuti, az a spagettipántos fekete felső, bő, ami a mell alatt össze van húzva (mint kismamafelsők): büszke vagyok a vállamra és a hátamra, ráadásul a bő, hosszú felső a hasat és a csípőt is takarja. Legyen a csípő alá érő, de combközépnél ne hosszabb. És egy egyenes vonalú hosszú fekete nadrág. Meg persze magassarkú cipő:)
2011. febr. 12. 16:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon jó ötleteket kaptam.

Az én elképzelésem pontosan az volt, amit a 14:02-kor válaszoló írt. De tetszenek a ruhák is, megnézek többet majd.

Vögelén kívül hol találok ilyeneket? C&A vagy Takko esetleg?

2011. febr. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!